Region

Svet

Veza nije u krizi: Raša se uselio kod Goce Tržan

Pop pevačica Goca Tržan primila je u stan svoj dečka Radovana Novakovića Rašu. Iako je slična informacija u javnost dospela i proletos, istina je da se 14 godina mlađi bubnjar tek nedavno preselio kod svoje devojke, kaže izvor blizak paru.

Veza nije u krizi: Raša se uselio kod Goce Tržan



"Ljubav cveta! Raša većinu vremena provodi kod Goce, obožava i njenu ćerku Lenu, bukvalno su najbolji drugari. Iako zvanično još živi u svom stanu, činjenica je da dane provodi kod Goce i da je, faktički, na novoj adresi. Prethodnih nedelja moglo se čuti da im je veza u krizi, kao i da su raskinuli, ali oni nikad nisu bili prisniji. Međutim, jasno je kao dan da nemaju nameru da vezu krunišu brakom. Gordana ne bi olako da se upušta u novu bračnu avanturu i u fazonu je biće u vezi dok joj je lepo s Rašom", naglašava sagovornik.



Iako je u više navrata novinarima dala do znanja da ne želi da komentariše ništa što se njenog privatnog života tiče, ipak smo je zamolili za komentar, što je Gocu slatko nasmejalo:

"Ha, ha, ha! Pa da li je moguće da nekoga zanima istina?! Želim vam da završite tekst, živi bili", poručila je kratko Goca.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>