Svet

Region

U čemu je tajna Madoninog uspeha?! (Video)

Nikome baš nije jasno, ali kraljica popa se sada upisala i u istoriji britanske diskografije kao žena koja je prodala najviše singlova ikada. Rijana joj za petama...

U čemu je tajna Madoninog uspeha?! (Video)



Iako joj je poslednji album i od kritika, a i publike, dočekan na nož, "MDNA" turneja ne ide baš po planu, ali njene pesme se i dalje odlično prodaju. Od objavljivanja prve pesme "Holiday", davne 1984. godine do danas, prodala je 17,8 miliona singlova.



"Holiday" ipak nije bio na prvom mestu britanske top liste, ali je to uspela sa sledećim "Into The Groove", a poslednji put je na broju jedan bila sa singlom "4 Minutes" 2008 godine.



Međutim, kraljica bi mogla uskoro da ostane bez trona, jer Rijana opasno preti. Pevačica sa Brbadosa je za samo sedam godina uspela da proda 11,4 miliona singlova, a njen singl "Diamonds", kojim najavljuje novi album "Unapologetic" je debitovao na prvom mestu britanske liste singlova.

Seksepilna Kajli Minog je treća. Ona je za 25 godina karijere na Ostvu prodala 10,2 miliona singlova. Četvrta je Vitni Hjuston sa 8,5 miliona, a prati ih Lady Gaga sa "samo" 7,329 miliona.

Među prvih deset su i Britni Spirs (7.324), Bijonse (6.9), Selin Dion (6.7), Maraja Keri (6.62) i Olivija Njutn-Džon (6.61).

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>