Region

Svet

Ivan: Karamela voli muškarce! Karamela: Ne možeš da me preboliš!

Voditelj TV Prva Ivan Ivanović našalio se u svojoj emisiji s muškošću Gorana Stojićevića, na šta mu je ovaj uzvratio udarac i odgovorio na napade.

Ivan: Karamela voli muškarce! Karamela: Ne možeš da me preboliš!Naime, Ivan je tokom emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" napravio foru na Karamelin račun. Tačnije, šala se odnosila na imitatorovu muškost. Ivanović je prvo rekao kako on voli da hvata muškarce u preljubi, aludirajući na Goranovu emisiju "Preljubnici", koja se prikazuje na TV Pink. Zatim je dodao: "Mislim da on generalno voli da hvata muškarce."

Karamela se nije mnogo potresao, jer smatra da mu Ivanović samo zavidi i da ga zbog toga proziva.

"Ko je ostavljen, taj je i povređen. Ja sam završio s njim šta sam imao i, naravno, ne može da me preboli, što bi rekla Suzana Mančić. To je još jedan ružan način da se dođe do mog broja telefona. Razumem Ivana da gubi gledanost zbog moje emisije, a razumem ga i što je oduvek želeo da radi na Pinku. Ali tu ne primaju svakoga. Razumem ga i što ne poštuje instituciju porodice, jer je razveden, za razliku od mene, kome je porodica svetinja", rekao je Karamela.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>