Region

Svet

Leontina smršala čak 15 kilograma

Leontina Vukomanović izgleda kao nekad. Pevačica je smršala čak petnaest kilograma. Za njen novi izgled najzaslužnija je kavitacija, tvrdi jedna od pevačicinih prijateljica.

Leontina smršala čak 15 kilograma"Imala je veoma strogu dijetu, na kojoj je pet dana, na primer, jela isključivo voće, onda narednih pet samo povrće, a imala je po jedan dan u međuvremenu kada su joj bili dozvoljeni i slatkiši", otkriva izvor i dodaje:

Međutim, najviše joj je pomogla kavitacija, koja uglavnom služi da se oslobodi kilograma i celulita u kritičnim zonama - oko bedara, na stomaku i butinama. Leontina je praktikovala ultrazvučne tretmane jednom u sedam do deset dana, kako se i preporučuje.

Vukomanovićeva je višak kilograma prikrivala dugačkim haljinama, džemperima i kaputima, a sada napokon ne mora više da se kamuflira. S ponosom može da se oblači atraktivno, baš kao i pre desetak, petnaest godina, otkad je pamtimo kao zgodnu ženu.

Iako je čitav dan provela u studiju, gde je sa svojim horom "Čarolija" snimala pesmu, uspeli smo da je kontaktiramo, ali nije bila voljna da nam potvrdi da je redovno odlazila na tretmane kavitacije.

"Svako je kovač svoje sreće - to je ključ za moj izgled, a pre svega je potrebna ljubav prema svemu što se radi", kratko je odgovorila pevačica.

Tijana Dapčević, koja je takođe posle rođenja deteta muku mučila sa kilogramima, tera Leontinu da krene sa njom na treninge. Tijana smatra da je to najbolji način da se postignuta kilaža održi. Njena bliska prijateljica za sada izbegava da odlazi u teretanu, jer, kako kaže, ima previše obaveza oko hora i festivala "Čarolija".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>