Region

Svet

Goran Gluhaković: Još dva sina i život bi mi bio kompletan

Posle decenije braka sa suprugom Slavicom i sedam godina od rođenja bliznakinja Jelene i Anđele, lider OK benda Goran Gluhaković prvi put se fotografisao sa tri dame koje su njegovom životu dale smisao

Goran Gluhaković: Još dva sina i život bi mi bio kompletan



Mada zvuči gotovo nerealno, frontmen OK benda Goran Gluhaković (42) već čitavu deceniju uspeo je da daleko od javnosti drži svoj skladni brak sa suprugom Slavicom (42), ali i bliznakinje Anđelu i Jelenu koje su dobili pre sedam godina. Muzičar i njegova izabranica, po zanimanju carinik, svoju porodičnu bazu izgradili su na velikoj ljubavi i poverenju, a njihove preslatke devojčice, koje su nedavno krenule u prvi razred osnovne škole, ispunile su im život smehom i ponosom, naročito otkako svi zajedno dele njihove prve školske obaveze.

- One su mi najveća radost na svetu. Imam sreće da radim posao koji mi ostavlja dovoljno slobodnog vremena tako da dobar deo dana provodim sa njima. Kada su imale šest meseci, Vanja Bulić mi je rekao kako blizanci imaju svoj svet i da u njega veoma teško ulaze druge osobe i bio je u pravu - kaže Goran čije pametnice svakodnevno zabavljaju roditelje svojim sličnostima i razlikama.

- One su jednojajčane bliznakinje, ali ne liče mnogo i uglavnom ih ne oblačimo isto. Osamdeset odsto vremena igraju se same, a vole i društvo svoje najmlađe sestre od strica, rođene sestre atraktivne plavuše, kako su moju najstariju sinovicu Ivanu nazvali pojedini mediji označivši je na taj način kao moju ljubavnicu - počinje aktuelnu medijsku temu Gluhaković koji se prošle nedelje našao u epicentru navodnog preljubničkog skandala. Uslikan je dok se držao za ruke sa plavokosom devojkom koja je u stvari ćerka njegovog brata Vlade.

- To je najstarija ćerka mog rođenog brata. Ona je rasla uz mene i sada ima dvadeset i dve godine, ali ja još izgleda nisam svestan koliko je sazrela i da je moguće da neko na pogrešan način protumači naše držanje za ruku. Bio sam iznenađen kada je objavljeno kako navodno varam suprugu Slavicu. Osećao sam se neprijatno i zbog mogućih reakcija u školi budući da su moje ćerkice ovog septembra postale đaci prvaci - kaže pevač otkrivajući kako je odavno pronašao recept za skladan brak.

- Nema zajedničkog života ako nema razumevanja. Posao kojim se bavim takav je da susrećem i upoznajem mnogo žena, ali imao sam ih dovoljno i pre braka tako da sam sada zainteresovan samo za svoju suprugu. S druge strane, ni ona nikada nije želela da se ističe kao žena muzičara, pa su zbog toga što se ne pojavljuje u medijima nastajale razne neosnovane spekulacije. Daleko od toga da je krijem, naprotiv, veoma sam ponosan na nju. Ona je carinik i upoznali smo se kada sam pevao na zabavi povodom carinske večeri - priseća se ovaj četrdesetdvogodišnjak opisujući kako je izgledao susret sa ženom njegovog života.

- Izgledala je fenomenalno u jednoj crnoj mini suknji. Započeli smo priču oko pesme Prljavog kazališta i jedan njen kolega, a zajednički poznanik, navijao je da se još bolje upoznamo. Ipak, glavni krivac za našu vezu jeste pokojni glumac Ljupčo Lazareski koji je bio prisutan te noći. Rečima: Dođi da vidiš šta je devojka za tebe prekratio je moje oklevanje. Biću mu večno zahvalan što me je spojio sa ženom mog života - ističe Goran koji još nije do kraja realizovao plan o idealnoj prodici.

- Sve bih dao da sada dobijem i sinove blizance. Onda bi moj život bio kompletan. Kupio bih jedan minibus i putovali bismo svuda zajedno - zaključuje frontmen benda čija je pesma Naseli na ljubav jedan od najvećih ovogodišnjih letnjih hitova.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>