Region

Svet

Advokat odbegle misice: Vesna da Vinča je sve iscenirala!

Advokat Dragoslav Ćetković, pravni zastupnik misice koja je abdicirala, optužuje kompaniju „Miss Yu” i Vesnu da Vinču da su svesno kompromitovali Nikolinu Bojić.

Advokat odbegle misice: Vesna da Vinča je sve iscenirala!



Izabrali su je za mis Srbije iako su znali da neće moći da se plasira na svetsko takmičenje jer će tada biti starija od 26 godina, što nije dopustivo prema pravilima. A zatim su plasirali vest o udaji, podigli prašinu i na kraju od njenih roditelja tražili 50.000 evra odštete.

- Pre nekoliko dana njihov advokat je dolazio kod mene i u kratkom razgovoru mi tražio poravnanje, odnosno da im Nikolina plati 50.000 evra. Rekao sam mu da to ne dolazi u obzir i da slobodno podnesu tužbu ako misle da imaju osnova. A pravo je na našoj strani. Ono što je najbitnije, Nikolina uskoro puni 26 godina, a to su u „Miss Yu” dobro znali, ali su je uprkos tome izbarali - kaže Ćetković.

On napominje da se u javnosti polemiše o nebitnim stvarima koje nanose štetu njegovoj klijentkinji.

- Meni to liči na veliki cirkus. Izložili su jednu mladu, vaspitanu i smirenu devojku velikom stresu koji nije mogla da podnese. Pitanje njenog bračnog statusa je samo maska za prljave stvari. Ja ni sada ne znam da li je udata ili nije, jer to nije sporan podatak pošto nigde nije napisano da misica mora biti devojka. Stoga, to ne bi trebalo da bilo kome bude bitno - ističe Ćetković.

Advokat kaže da je Nikolina posle niza loših tekstova po njenu reputaciju odlučila da se povuče i vrati krunu jer nije bila spremna da se bori u takvim okolnostima.

- Nikolini je nedostajao mir i uradila je ono što bi malo koja devojka u takvim okolnostima. Olako se odrekla krune i, verujem, lepih stvari koje ona nosi, jer je već na početku mandata počela da doživljava velike neprijatnosti, a nije umela da se nosi sa tim. Zato se povukla, i od svih samo traži da je ostave na miru - ističe advokat koji je prihvatio da misicu zastupa iz pijeteta prema njenom izbraniku, navodnom suprugu Franku Dančeviću.

- Za samo pola sata provedenih u Nikolininom i Frankovom društvu, shvatili biste da su to divni mladi ljudi koji pokazuju veliku međusobnu privrženost i verovatno je Nikolina odlučila da se skloni od skandala i posveti toj ljubavi. A upuštajući se u ovu stvar, shvatio sam da lepe devojke koje žele da se takmiče na izboru lepote moraju imati novac da to plate. Do juče nisam znao da su Nikolinini roditelji morali da potpišu da će platiti 50.000 evra odštete kompaniji ukoliko ona ne ispoštuje dogovor. To je za mene skandalozno. Zar i lepota mora da zavisi od novca. Znači da samo bogate devojke mogu da konkurišu za mis - kaže Nikolinin advokat.

Pozvali smo Vesnu da Vinču za komentar ali nam nije odgovorila na pitanja.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>