Region

Svet

Ceca sa ćerkom na otvaranju Nedelje mode, Vlada Vuksanović maneken (Foto)

U Belexpo centru sinoć je revijama "Platforma regionalnih ditzajnera Zona 45" otvoren je 32. "Belgrade Fashion week". Događaju je prisustvovala i Svetlana Ceca Ražnatović koja je u društvu ćerke Anastazije i sestre Lidije Ocoljković ispratila reviju kretorke Šeri Hil.

Ceca sa ćerkom na otvaranju Nedelje mode, Vlada Vuksanović maneken (Foto)



Revijama regionalnih modnih dizajnera sinoć počela je 32. Beogradska nedelja mode. Publici su svoje kreacije predstavili hrvatski dizajneri Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Peter Morvin i srpska kreatorka Ivana Pilja, koja je svojim modelima inspirisanim insektima oduševila prisutne.



Veče je nastavljeno revijama Jelene Stefanović i Šeri Hil, kojoj je prisustvovala i Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom Ocoljković. Na sinoćnem otvaranju bio je i Vladimir Vuksanović, koji je došao neposredno pre pevačice,  a kasnije te večeri učestvovao na reviji Andreja Bistričića. Za razliku od njihovog poslednjeg susreta, sinoćni je protekao bez zajedničkog fotografisanja.



Pored velikog broja poznatih ličnosti, Dragane Ćosić, Jelene Gajšek, Boška Jakovljevića, Nevena Ciganovića, Ivane Stanković  i drugih, otvaranje je obeležio i trostruki pad manekenke na pisti za vreme revije Petera Morvina.



Za sam kraj organizovan je nastavak projekta Zona 45, i predstavljanje dizajnera iz regiona, Ivane Marušić, Zorana Garevskog, Viktorije Džimerske, Andreja Bistričića i Maje Merlić.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>