Region

Svet

Nina Badrić priredila Beograđanima veče puno emocija (Foto+Video)

Nina Badrić održala je sinoć veliki solistički koncert u "Kombank areni" i priredila Beograđanima veče preplavljeno emocijama.

Nina Badrić priredila Beograđanima veče puno emocija (Foto+Video)



Nina se pola sata nakon najavljenog termina pojavila na bini uz veliki hit sa njenog poslednjeg albuma "Dat će nam Bog". Vidno uzbuđena, pozitivnog duha i vedrog raspoloženja, u kakvom smo i navikli da je viđamo, jedna od najcenjenijih pevačica u regionu dočekana je gromoglasnim aplauzom.

"Dobro veče, Beograde. Hvala što ste ispunili moj san. Ovo je koncert za vas", bile su reči kojima se Nina obratila svima koji su došli na koncert, uz šalu da ima i po koji muškarac među publikom. Nije krila svoje emocije dok su se nizali hit za hitom, pevajući u duetu sa prepunom Arenom.



Kako je i najavljeno, gosti iznenađenja bili su Toni Cetinski, Sergej Ćetković, Hari Varešanović i Željko Joksimović. Vrsni pevači otpevali su sa Ninom po jednu pesmu, a svaki od njih je dočekan uz velike ovacije. "Dovela sam četiri fenomenalna muzičara i svi su dobri frajeri", našalila se Nina.



Jedan od najdirljivijih momenata, koji je oko 12.000 ljudi ostavio bez teksta, usledio je nakon što je Nina ispričala priču za 15-godišnju Dijanu, devojku čiji je snimak pronašla na YouTube-u. Na snimku Dijana izvodi njenu numeru "Sanjam da smo skupa mi", a snimak je pušten pred prepunom Arenom.



Koncert je propraćen odličnim ozvučenjem i rasvetom, kao i velikim video bimom na kom su se nizali Ninini spotovi. Uz nove, ali i stare hitove, neke nove aranžmane i emotivne trenutke, nakon dva sata pevačica se oprostila od beogradske publike i to stihovima pesme "Takvi kao ti". Međutim, kako je i bilo za očekivati, usledio je bis i dodatnih pola sata istinskog uživanja uz "Poljubi me", "Za dobre i loše dane", "Kosa", "Čarobno jutro" i druge.



U romantičnoj noti i uz po koju doskočicu, Nina Badrić se zahvalila Beogradu na sjajno priređenom dočeku i ostvarenoj bajci, uz reči: "Ovo veče će mi zauvek ostati u sećanju. Hvala što ste napunili moje srce za ceo život. Volim vas".

Sigurni smo da će mnogima ovo veče ostati u sećanju, jer je Nina još jednom pokazala da je izvanredan muzičar i da spektakularna koreografija i scenski nastup nisu neophodni da bi koncert bio uspešan.  



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>