Region

Svet

Još četiri dana do kraja glasanja za MTV nagrade

Ostalo je još samo četiri dana do kraja glasanja za MTV Best European Act. Za prestižno zvanje "najboljeg evropskog izvođača" takmiči se i najbolji bend iz našeg regiona, dobitnik Best Adria Act nagrade, crnogorski sastav "Who See".

Još četiri dana do kraja glasanja za MTV nagrade



Do 29. oktobra u ponoć "Who See" će se se boriti za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača 30. oktobra, pobednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrke/Indije/Bliskog istoka za titulu World Wide Act.

 Za svog favorita možete glasati na www.mtvema.com.

Poznat kao najprestižni muzički događaj u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Frankfurtu. Ovo je drugi put u istoriji ove nagrade da je baš ovaj grad domaćin ceremonije. Svečanost dodele EMA, poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz sveta muzike, a ove godine će biti veća nego ikada. Voditeljka dodele biće supermodel Hajdi Klum.

Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvezda, među kojima su Alicia Keys, The Killers, Pitbull, Psy, Taylor Swift, No Doubt, Muse, Rita Ora i Carly Rae Jepsen dodela nagrada "2012 MTV EMA" prenosiće se uživo iz istorijske dvorane Festhalle u Frankfurtu, u nedelju, 11. novembra.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>