Region

Svet

Marija Petronijević izabrana za novu bingo devojku (Foto)

Nakon dugog većanja producenata i ljudi iz Državne lutrije Srbije, odlučeno je - Marija Petronijević biće voditeljka binga u okviru emisije "Narod pita" na TV Pink. Novi bingo počinje da se emituje od ponedeljka, 29. oktobra.

Marija Petronijević izabrana za novu bingo devojku (Foto)



"Obradovala sam se kada mi je ponuđeno da vodim bingo. Čast mi je što je Državna lutrija Srbije od toliko kandidata baš mene izabrala", kaže glumica.

Marija otkriva da je i sama ranije igrala bingo, ali da nikada ništa nije dobila. Međutim, njena porodica i dalje redovno gleda bingo izvlačenje.
 
"Sećam se da su ranije bingo vodili Suzana Mančić, Marija Kilibarda i Dejan Pantelić i da je bio veoma zanimljiv", kroz osmeh kaže glumica.


 
Na pitanje kako se oseća pred prvo emitovanje, Marija objašnjava da joj je važno da obraduje gledaoce.

"Samo se nadam da ću baš ja usrećiti mnoge gledaoce kraj malih ekrana", kaže lepa glumica, koja savetuje da igrači ne treba da odustanu pri prvom neuspehu.

Lepotica koja se proslavila ulogom u Kusturičinom filmu "Zavet" veoma brzo je postala popularna. Publiku kraj malih ekrana je osvojila ulogom lekarke u seriji Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja". A da ima i takmičarskog duha, pokazala je u borbi za titulu "Prvi kuvar Srbije".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>