Svet

Region

Ben Aflek uživa sa ćerkicom (Foto)

Benu Afleku itekako sve ide na ruku u poslednje vreme. Njegov poslednji film "Argo", u kojem igra jednu od vodećih uloga i čiji je režiser, već je na listi potencijalnih dobitnika prestižne filmske nagrade.

Ben Aflek uživa sa ćerkicom (Foto)



Porodični život ovog sjajnog glumca takođe je na zavidnom nivou. Naime, 40-godišnji Ben uživao je pre nekoliko dana u društvu svoje trogodišnje ćerkice Serafine u delu Los Anđelesa u kom on i njegova supruga Dženifer Garner obično provode slobodno vreme sa decom. Osim Serafine, par ima 6-godišnju ćerku Vajolet i osmomesečnog sina Semjuela.

Ben Aflek je za izlazak sa ćerkom odabrao nešto ležerniju kombinaciju, dok je mala Serafina blistala u haljinici sa cvetnim dezenom ukombinovanoj sa sivkastim "Nike" patikama. Nema sumnje, devojčica voli vesele boje!



Serafina očito uživa i kada je tata nosi, a važno je napomenuti i da je Ben njen veliki fan. Nedavno je izjavio kako ga je očinstvo potpuno promenilo: "Sada je moja porodica u potpunosti kompletirana". "Ne želim da budem tata koji će stalno boraviti kod kuće. Posao je veoma važan za mene. Volim da radim, kao i moja supruga. Ali potrebno je da mi taj posao mnogo znači kako bi me odvukao da ne budem kod kuće sa njima", naveo je Aflek.

Autor: B.B.
Foto: X17online

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>