Region

Svet

Prvo suočavanje Cece i Karleuše na sudu nakon dve godine! (Foto)

Na suđenju decenije, u Višem prekršajnom sudu, danas su se našle najveće rivalke sa estrade, Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša. Pevačice su konačno obe došle na suđenje nakon dve godine.

Prvo suočavanje Cece i Karleuše na sudu nakon dve godine! (Foto)



Da podsetimo, u decembru 2010. godine Ražnatovićeva je tužila Karleušu zbog otvorenog pisma objavljenog na društvenoj mreži Fejsbuk. Karleuša je pismu na vulgaran način vređala Cecinu decu, Veljka i Anastasiju i Ražnatovićevu nazvala saradnicom "zemunskog klana".

Na dosadašnjim ročištima, u istom sudskom procesu, pojavljivala se samo Karleuša, pa je susret Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše izvao veliku pažnju medija, ali i prolaznika koji su se zatekli ispred suda.

Budući da se neki od svedoka nisu pojavili na ovom ročištu, a da nisu saslušani ni svedoci koji su došli, zbog dužine trajanja samog glavnog pretresa, novo ročište je zakazano za 6. februar u 10 časova.

"Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem", rekla je Ražnatovićeva.



Jelena Karleuša je u svoju odbranu rekla sudiji:

"Užasno mi je neprijatno, što se nalazim u ovom sudu i što me je  tužila kriminogena osoba koja je imala "nanogicu", čiji je pokojni muž bio kriminalac i ratni zločinac. Neprijatno mi je što se njeno ime veliča, a ja se bacam u blato. Stojim iza svake reči koju sam napisala u otvorenom pismu, koje je ujedno bila moja odbrana od višegodišnjeg napada. Ova tužba je uvreda i paradoks i dokazuje kakva je zemlja u kojoj živimo", rekla je Karleuša.
 
Autor: B.B.
Izvor: Blic

Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>