Region

Svet

Klub Cinema: Najbolji provod uz Željka Vasića i prijatelje (Foto)

Veče "Željko Vasić i prijatelji" ponedeljkom u klubu Cinema počelo je na zadovoljstvo svih! Željko Vasić je uz svoje hitove potvrdio privrženost Pop zvuku koji klub Cinema jedinstveno pokušava da održi i gaji kao ni jedan klub.

Klub Cinema: Najbolji provod uz Željka Vasića i prijatelje (Foto)



Prvi gost, u serijalu nastupa, ovog izuzetnog izvođača sinoć je bio Aleksandar Cvetković - Sale Tropico bend. Već sjajnoj atmosferi doprinelo je izvođenje pet pesama Tropico benda,među kojima su: "Veruj bratu", "Zauvek tvoj", kao i "Putničku"...



Ovim nastupom gosti kluba Cinema imali su ekskluzivnu priliku da neposredno pred prvi koncert, koji je zakazan za 24.oktobar u SC, uživaju u pesmama Tropico benda u krugu prijatelja.



Nešto nakon toga, Željku se na sceni pridružila i divna Sneža Nešić koja je, kao prva dama ponedeljka ukrasila noć ženskim vokalom.



Tokom večeri pridružio nam se i  glumac Sergej Trifunović koji je u našem klubu ugostio svoje prijatelje iz Splita. Kako se veče razvijalo, vodilo je ka tome da i on zapeva, pa je tako pred kraj noći i on publiku u klubu Cinema obradovao pesmom u svojoj, uvek ekstravagantnoj interpretaciji.



Nastavili su dobru pesmu i održali još bolju zabavu i prikazali kako izgleda kada prijatelji Željka Vasića svrate u klub Cinema, što možete očekivati svakog ponedeljka.



Svaki ponedeljak je veče iznenađenja u klubu Cinema!







Autor: S.P.
Foto: PR Cinema

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>