Region

Svet

Region

Sulejman gledaniji od Dnevnika RTS-a!

Turska saga "Sulejman Veličanstveni" u ponedeljak je bila ubedljivo najgledanija emisija na svim kanalima u Srbiji.

Sulejman gledaniji od Dnevnika RTS-a!



Da smo, očigledno, više zainteresovani šta se dešava u životu najvećeg osmanlijskog osvajača nego u našoj zemlji, govore podaci agencije "AGB Nilsen". A u njima jasno stoji: "Sulejman" je preksinoć bio gledaniji čak i od Drugog dnevnika RTS-a!

Premijerna epizoda ove serije, koja se od samog početka emitovanja (od februara ove godine) nalazila u vrhu gledanosti, zauzela je prvu poziciju na listi 20 najgledanijih emisija svih nacionalnih emitera.

"Prema informacijama agencije, "Sulejman Veličanstveni" bio je apsolutni izbor gledalaca sa ostvarenim rejtingom od 15,62 odsto, ostavljajući tako iza sebe i Dnevnik 2 javnog servisa", kaže Slađana Paunović PR Prve srpske televizije. "Novu uzbudljivu priču o ljubavi i intrigama na dvoru pratilo je oko dva miliona gledalaca, a sultan je "osvojio" i svaku drugu ženu u Srbiji."

Prema njenim rečima, "Sulejman" je konstantno u samom vrhu gledanosti i trenutno najgledanija strana serija u Srbiji, koja je veliko interesovanje pobudila i među visoko- obrazovanom publikom i osobama koje ranije nisu pratile turske serije.

"Ovakvi rezultati su bili očekivani s obzirom na veliko interesovanje naših gledalaca za novu sezonu. Mi očekujemo još veću gledanost, jer prave intrige i zapleti tek slede", zaključuje Slađana Paunović.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>