Svet

Region

Novi Bond premijerno prikazan u Londonu

Najnoviji film iz serijala o tajnom agentu Džejmsu Bondu "Skyfall" premijerno je prikazan u Rojal Albert Holu u Londonu.

Novi Bond premijerno prikazan u LondonuNa crvenom tepihu našli su se Danijel Krejg, treći put u ulozi agenta 007, Džudi Denč, koja se pojavljuje u roli njegove šefice "M" i španski glumac Havijer Bardem, koji igra Bondovog neprijatelja Raula Silvu.

Projekciji u kraljevskoj raskoši Rojal Albert Hola prisustvovao je i britanski princ Čarls, preneo je AFP.

Prihod od gala projekcije namenjen je humanitarnim organizacijama koje pomažu pripadnicima britanskih obaveštajnih službi.

"Skyfall" je 23. film popularnog serijala, čiju režiju potpisuje Sem Mendes. Kritičari koji su imali priliku da odgledaju film, ocenili su ga kao "jedan od najboljih Bond filmova".

Prikazivanje ovog filma ima poseban značaj zato što je ovog meseca pola veka od prvog pojavljivanja Bonda na velikom platnu u filmu "Dr. No".

Britansku premijeru "Skyfall" će imati u petak, 26. oktobra, dok će srpska publika moći premijerno da ga pogleda 1. novembra u Sava centru, na zatvaranju ovogodišnje revije filmova "Cinemania".

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>