Ostalo

Smeno

Četiri neodoljive muške osobine

Ono što prvo primetimo na drugoj osobi je fizički izgled - hteli mi to da priznamo, ili ne. Ipak, ni savršen fizički izgled nije ono što privlači sve žene. Otkrivamo vam četiri neočekivane muške osobine koje žene "obaraju s nogu".

Četiri neodoljive muške osobineIndeks telesne mase

Istraživanja su pokazala da su muškarci koji imaju skladno telo najatraktivniji ženama. Prosečan indeks telesne mase (BMI) koji muškarac treba da ima je 20.85. Naučnici objašnjavaju da je to povezano s podsvesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem.

Noge

Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene na suprotnom polu žele nešto potpuno suprotno. Nekoliko istraživanja pokazalo je da su ženama privlačniji frajeri kraćih nego proporcionalnih nogu. Ovde je možda reč o trendu fudbalera, a možda jednostavno žene vole mišićave noge.

Ožiljci

Ožiljci su oduvek ženama bili vrlo privlačni i seksipilni. Oni simboliziraju opasnost, hrabrost, kao i snagu muškarca, te muškarac s ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može proći kao "mačo muškarac", što je još jedna popularna ženska maštarija.

Dobri momci

Iako pojam "mačo" tipova podseća na holivudske zavodnike, o kojima žene često maštaju, u stvarnom životu je drugačije. Osećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovnost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.

Autor: B.B.
Izvor: Lepota&Zdravlje

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>