Svet

Region

Iron Man 3: Novi nastavak stiže u maju 2013. godine (Foto)

Pogledajte ekskluzivne fotografije sa snimanja filma "Iron Man3", a ukoliko ste voleli prva dva ostvarenja ovog junaka ovaj će vam biti najdraži.

Iron Man 3: Novi nastavak stiže u maju 2013. godine (Foto)U filmskom svetu se uveliko šuška o tome kako će izgledati treći nastavak ovog filma, a prema onome što se može videti biće fantastičan.

I u ovom delu industrijalac Toni Stark, čiji je alter ego Iron man, bori se protiv neprijatelja koji nema granica i želi da pokori svet. Na svom putovanju ka pobedi Stark će na svakom koraku testirati svoju hrabrost i moraće da koristi sve svoje veštine kako bi zaštitio svoje najbliže.

Trejlera za ovaj film još uvek nema. Za sada ga mogu pogledati korisnici Apple-ovog Itunes-a kroz svoje aplikacije, kao i korisnici Iphone-a u USA, dok će širi korisnici u ostatku sveta morati da sačekaju kako bi videli trejler, ali mi vam posredstvom "Marvel"-a ekskluzivno prikazujemo fotografije koje će vam, uz malo mašte, dati uvid u ovo filmsko ostvarenje koje će na filmska platna doći  3. maja naredne godine.

Autor: Sokol Vuk
Foto: apple.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>