Region

Svet

Severina tuguje, a Milan Popović nikad veseliji!

Nakon što je Severina Vučković otkrila da su se ona i njen verenik Milan Popović rastali i da on nije video dete dva meseca, srpskom biznismenu se izgubio svaki trag.

Severina tuguje, a Milan Popović nikad veseliji!



Nije hteo da se oglašava, niko nije znao da li je u Vršcu, Beogradu ili negde van naših granica. Na veliko iznenađenje mnogih, u subotu uveče Popović se pojavio u svom kafiću “Moda”, gde je ekipa serije “Budva na pjenu od mora” pravila žurku povodom druge sezone serije, koja počinje da se emituje na Televiziji “Prva”.

Pored glumaca iz serije Mime Karadžića, Milorada Mandića Mande, Nine Janković, Bojane Maljević, Nikole Šoća i drugih, pojavio se i Severinin bivši verenik. Raspoložen kao nikad, biznismen je nešto pre ponoći ušetao u lokal, ne skidajući osmeh sa lica.

 Pozdravio se sa Mimom i ostalim glumcima, a zatim otišao do šanka i zadržao se nekoliko minuta u razgovoru sa osobljem. Pošto je bio izuzetno veseo, prišli smo mu kako bismo saznali šta se dešava sa njim i Severinom.

Kada smo se predstavili i pitali ga kako se oseća, uz osmeh je pitao:
- Vi ste novinaraka?

Kada je dobio potvrdan odgovor, odmahnuo je glavom, ne želeći da komunicira sa medijima. No, slikanje mu nije smetalo!

Nešto više od sat i po vremena Popović se zadržao u svom lokalu ćaskajući sa glumcima, a onda je, raspoložen kakav je i došao, izašao iz lokala i uputio se u nepoznatom pravcu.

Da li njegov osmeh znači da sledi pomirenje sa Vučkovićevom ili pak da ju je preboleo, videćemo.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>