x
Region
Goca Božinovska: Deca su mi najbitnija u životu!
21. oktobar 2012. 22:45
Gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" Goca Božinovska je pričala o svom životu i svojoj deci koja su joj na prvom mestu i svoj život je skroz podredila njima.


"Moja deca su bila bez oca i ja nisam mogla da im namećem drugu očinsku figuru. Nisam se ni udavala zbog njih, a svoje muškarce sam držala na disanci", kaže Goca.

"Mog sadašnjeg čoveka, o kojem i ptice na grani sve znaju, deca vole. On njima ne smeta i sa njim se osećaju kao prijatelji. Pre će njega nešto da pitaju nego mene."

Za svoju decu radi i trudi se da im ništa ne fali u životu.

"Ja ću sve da im dam i sve će da imaju, ali za uzvrat tražim da sve bude na svom mestu. Nikad ih udarila nisam, ali me poštuju jer tražim od njih da budu dobri i paze na sebe i svoje stvari", izričita je Božinovska.

"Smatram da svaka majka mora dobro da vaspitava svoju decu. Ne radi se samo o tome da budu lepo obučena i da imaju sve, nego i da znaju da se ponašaju, a ne da me bude sramota."

Goca Božinovska i dan danas sedi do jutra i čeka da joj se deca vrate iz provoda, ne spava dok svo troje ne budu u svojim krevetima, tek onda je mirna. Srećna je sa svojom decom i nada se da će u neko skorije vreme postati baka.

Autor: S.P.
Izvor: RTV Pink

   
| More    
Goca Božinovska otkriva da je kao mala pisala pismo pevačici Lepi Lukić, moleći je da je usvoji, s obzirom da Lepa nije imala decu. Starija koleginica joj nije ogovorila na pismo, a saznala je za to tek kasnije kad joj je Goca postala koleginica.
15. maj 2014. 13:25
Zorana Šijan, mlađa ćerka Goce Božinovske postaće voditeljka Grand televizije koja bi sa svojim emitovanjem uskoro trebala da  počne na SBB kablovskom sistemu
16. mart 2014. 13:05
Bivša učesnica Farme i pevačica Goca Božinovska nedavno je dopunila svoju kolekciju nakita zlatnim ručnim satom, koji prema tvrdnjama trgovaca košta skoro 10.000 evra.
9. mart 2014. 12:34
Goca Božinovska umalo da nastrada u snežnoj oluji! Naime, ona se zagubila na slovenačkim pitevima, te šest sati provela zavejana i promrzla, bez ikoga na vidiku. Pukom srećom, spas je naposletku ipak stigao.
27. januar 2014. 10:24
Afera Alibabić još uvek diže prašinu, a Goca Božinovska jedna je od učesnica Farme koja je bila svedok početka veze Jovane i Danijela, i koja je sa spornim parom bila prilično bliska.
16. januar 2014. 22:38
O šokantnoj vesti, da je brak Jovane i Danijela Alibabića bio paravan kojim je on hteo da prikrije svoju homoseksualnost, te da je suprugu tukao, svoja mišljenja izneli su i bivši farmeri, koji su u rijalitiju svedočili početku njihove "ljubavne veze".
11. januar 2014. 22:40
Ćerka Goce Božinovske Zorana Šijan diplomirala je na Fakultetu za finansije i bankarstvo, a Božinovska ne krije da je ponosna na svoju ćerku, za koju je rekla da je svojom upornošću i skromnošću uspešno završila fakultet.
17. decembar 2013. 20:08
Folk pevačica i bivša učesnica Farme, Goca Božinovska, otkrila je da prati serije na televiziji, ali i da joj smeta što ih doživljava lično pa neretko i zaplače. Omiljeni glumac joj je Džordž Kluni i sa njim bi rado snimila scenu seksa.
18. novembar 2013. 09:52
Da snagom volje može sve da se pobedi dokaz je folk pevačica Goca Božinovska, koja je, svega nekoliko sati nakon što je završila u bolnici, otišla na imanje u Lisoviću kako bi svojom pesmom zabavila farmere.
9. novembar 2013. 13:56
Goca Božinovska (48) nedavno se obrukala u jednoj emisiji, jer nije znala tekst pesme "Ivanova korita". Da bi se opravdala ona je rekla da u emisijama peva samo na plejbek.
5. novembar 2013. 20:06

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus