Goca Božinovska: Deca su mi najbitnija u životu!

Gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" Goca Božinovska je pričala o svom životu i svojoj deci koja su joj na prvom mestu i svoj život je skroz podredila njima.

Goca Božinovska: Deca su mi najbitnija u životu!"Moja deca su bila bez oca i ja nisam mogla da im namećem drugu očinsku figuru. Nisam se ni udavala zbog njih, a svoje muškarce sam držala na disanci", kaže Goca.

"Mog sadašnjeg čoveka, o kojem i ptice na grani sve znaju, deca vole. On njima ne smeta i sa njim se osećaju kao prijatelji. Pre će njega nešto da pitaju nego mene."

Za svoju decu radi i trudi se da im ništa ne fali u životu.

"Ja ću sve da im dam i sve će da imaju, ali za uzvrat tražim da sve bude na svom mestu. Nikad ih udarila nisam, ali me poštuju jer tražim od njih da budu dobri i paze na sebe i svoje stvari", izričita je Božinovska.

"Smatram da svaka majka mora dobro da vaspitava svoju decu. Ne radi se samo o tome da budu lepo obučena i da imaju sve, nego i da znaju da se ponašaju, a ne da me bude sramota."

Goca Božinovska i dan danas sedi do jutra i čeka da joj se deca vrate iz provoda, ne spava dok svo troje ne budu u svojim krevetima, tek onda je mirna. Srećna je sa svojom decom i nada se da će u neko skorije vreme postati baka.

Autor: S.P.
Izvor: RTV Pink

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

TOP 10: Ovo su najslušanije domaće pesame na Jutjubu! VIDEO

TOP 10: Ovo su najslušanije domaće pesame na Jutjubu! VIDEO

Od početka godine na domaćoj muzučkoj sceni pojavilo se dosta hitova koje su napravile bum na našoj estradi. Neke od njih preko noći su pronašle put do srca publike, te se svrstavaju u najslušanije Jutjub numere u protekligh šest meseci, odnosno pesme sa najviše pregleda.

Tekstualna vest6. jul 2015

Region

Svet