x
Region
Goca Božinovska: Deca su mi najbitnija u životu!
21. oktobar 2012. 22:45
Gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" Goca Božinovska je pričala o svom životu i svojoj deci koja su joj na prvom mestu i svoj život je skroz podredila njima.


"Moja deca su bila bez oca i ja nisam mogla da im namećem drugu očinsku figuru. Nisam se ni udavala zbog njih, a svoje muškarce sam držala na disanci", kaže Goca.

"Mog sadašnjeg čoveka, o kojem i ptice na grani sve znaju, deca vole. On njima ne smeta i sa njim se osećaju kao prijatelji. Pre će njega nešto da pitaju nego mene."

Za svoju decu radi i trudi se da im ništa ne fali u životu.

"Ja ću sve da im dam i sve će da imaju, ali za uzvrat tražim da sve bude na svom mestu. Nikad ih udarila nisam, ali me poštuju jer tražim od njih da budu dobri i paze na sebe i svoje stvari", izričita je Božinovska.

"Smatram da svaka majka mora dobro da vaspitava svoju decu. Ne radi se samo o tome da budu lepo obučena i da imaju sve, nego i da znaju da se ponašaju, a ne da me bude sramota."

Goca Božinovska i dan danas sedi do jutra i čeka da joj se deca vrate iz provoda, ne spava dok svo troje ne budu u svojim krevetima, tek onda je mirna. Srećna je sa svojom decom i nada se da će u neko skorije vreme postati baka.

Autor: S.P.
Izvor: RTV Pink

   
| More    
Goca Božinovska ostala je bez svog crnog džipa BMW X3 jer ga je prethodne noći navodno uništio njen sin Mirko Šijan. Pevačica, pišu domaći mediji, nekoliko dana nije vozila svoj automobil zbog neispravnog motora, međutim, njen sin je ipak seo za volan, zbog čega je za dlaku izbegao tragediju.
15. avgust 2014. 10:38
Goca Božinovska otkriva da je kao mala pisala pismo pevačici Lepi Lukić, moleći je da je usvoji, s obzirom da Lepa nije imala decu. Starija koleginica joj nije ogovorila na pismo, a saznala je za to tek kasnije kad joj je Goca postala koleginica.
15. maj 2014. 13:25
Zorana Šijan, mlađa ćerka Goce Božinovske postaće voditeljka Grand televizije koja bi sa svojim emitovanjem uskoro trebala da  počne na SBB kablovskom sistemu
16. mart 2014. 13:05
Bivša učesnica Farme i pevačica Goca Božinovska nedavno je dopunila svoju kolekciju nakita zlatnim ručnim satom, koji prema tvrdnjama trgovaca košta skoro 10.000 evra.
9. mart 2014. 12:34
Goca Božinovska umalo da nastrada u snežnoj oluji! Naime, ona se zagubila na slovenačkim pitevima, te šest sati provela zavejana i promrzla, bez ikoga na vidiku. Pukom srećom, spas je naposletku ipak stigao.
27. januar 2014. 10:24
Afera Alibabić još uvek diže prašinu, a Goca Božinovska jedna je od učesnica Farme koja je bila svedok početka veze Jovane i Danijela, i koja je sa spornim parom bila prilično bliska.
16. januar 2014. 22:38
O šokantnoj vesti, da je brak Jovane i Danijela Alibabića bio paravan kojim je on hteo da prikrije svoju homoseksualnost, te da je suprugu tukao, svoja mišljenja izneli su i bivši farmeri, koji su u rijalitiju svedočili početku njihove "ljubavne veze".
11. januar 2014. 22:40
Ćerka Goce Božinovske Zorana Šijan diplomirala je na Fakultetu za finansije i bankarstvo, a Božinovska ne krije da je ponosna na svoju ćerku, za koju je rekla da je svojom upornošću i skromnošću uspešno završila fakultet.
17. decembar 2013. 20:08
Folk pevačica i bivša učesnica Farme, Goca Božinovska, otkrila je da prati serije na televiziji, ali i da joj smeta što ih doživljava lično pa neretko i zaplače. Omiljeni glumac joj je Džordž Kluni i sa njim bi rado snimila scenu seksa.
18. novembar 2013. 09:52
Da snagom volje može sve da se pobedi dokaz je folk pevačica Goca Božinovska, koja je, svega nekoliko sati nakon što je završila u bolnici, otišla na imanje u Lisoviću kako bi svojom pesmom zabavila farmere.
9. novembar 2013. 13:56

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus