Region

Svet

Ljubomorna kriza: Posvađali se Nataša i Vlada zbog Cece!

Nataša Bekvalac je toliko zaljubljena u svog dečka Vladu Vuksanovića da u poslednje vreme ima neprestane i nekontorlisane izlive ljubomore. Navodno, kada je novosadska pevačica pogledala fotografije sa rođendana jednog časopisa, na kojem nije prisustvovala, odmah je pobesnela.

Ljubomorna kriza: Posvađali se Nataša i Vlada zbog Cece!



Razlog je taj što se preko cele jedne strane smeškaju njen dečko Vlada Vuksanović i pevačica Svetalana Ceca Ražnatović, i to jedno do drugog. Mladi maneken je prigrlio folk zvezdu, a njegovi prsti su mu se zaustavili na njenim golim leđima.

- Nata je opušteno prelistavala novine i sa Vladimirom komentarisala likove koji su bili na žurki. A onda je videla njegovu i Cecinu sliku. Pogledala je u Vladu, pa u fotku, pa u Vladu… Žestoko ga je odgurnula od sebe. Skočila je i besno počela da cepa novine i da ih gužva. Vrištala je na njega, pitala ga je kako je mogao to da joj učini! Gađala ga je papirom i psovala… Nije mogla da se smiri. On je pokušao da joj objasni da su samo ispozirali, ali nije htela da ga sluša. Bukvalno je doživela nervni slom, pošto su Vlada i Ceca nekada bili u šemi. Nataša je uverena da se on namerno slikao samo da bi nju povredio – rekao je za Kurir sagovornik blizak popularnom emotivnom paru.

Međutim, ovo nije jedini slučaj da u poslednjih deset dana da se Nataša ljudi na Vladu. Prema pisanju ovog lista, ovaj dvojac se žestoko posvađao u jednom beogradskom restoranu.

Bekvalčeva i Vuksanović su najpre u veselom ambijentu ćaskali sa društvom, da bi u jednom momentu oboje povisili ton. Nataša je vrištala na svog dečka, a njena prijateljica ju je upozorila da ih gledaju svi gosti restorana. Svađa je prekinuta, a pevačica je pokupila svoje stvari i napustila ugostiteljski objekat.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf, Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>