Region

Svet

Ekskluzivno: Adis Gojak - Zbog lošeg poslovanja organizatora otkazani nastupi Zdravka Čolića u Australiji!

U toku jučerašnjeg dana se u medijima pojavila informacija da su otkazani koncerti Zdravka Čolića u Australiji, a vlasnik "Dimsa Entertainmenta" je kao razlog naveo nepoštovanje ugovora. Pozvali smo Čolićevog menadžera, Adisa Gojaka koji nam je ekskluzivno rekao o čemu se tu zapravo radi.

Ekskluzivno: Adis Gojak - Zbog lošeg poslovanja organizatora otkazani nastupi Zdravka Čolića u Australiji!



Prema Adisovim rečima koncerte Zdravka Čolića u Melburnu i Sidneju organizator je najavljivao na svoju ruku bez ikakvog ugovora o saradnji.

"Ja sam njemu poslao mail u kojem sam zahtevao da se prvo sklopi neki ugovor po kojem će se raditi, na šta mi je odgovorio da se njemu ne isplati da potpisuje ugovor jer banke uzimaju veliku proviziju što njega ne bi trebalo da brine jer mi plaćamo proviziju, a brinulo ga je i to što bi morao da plaća porez", kaže Gojak i nastavlja:

"Ja sam ga zamolio da ne pušta ulaznice u prodaju dok se ne potpiše taj ugovor, ali je on ulaznice pustio u prodaju bez našeg znanja, kao i fotografije. Pustio je ulaznice po ceni od 80 i 120 dolara i kada smo to čuli rekli smo mu da obustavi prodaju karata, a on je na svoj sajt postavio da je koncert otkazan i da je razlog nečija halapljivost. Postupio je bez ičijeg ovlašćenja, a zatim okrivio nas. Ja sam rekao da ću slučaj da prijavim, da ću ići u australijsku ambasadu kako bi oni to prijavili njihovom pravosuđu".

Adis dodaje da oni nikako ne pristaju da rade na crno, što je bio zahtev organizatora koncerata.

"Jedan takav čovek ne zaslužuje da radi sa nama jer mi ne pristajemo da radimo na crno. Želim da se istina čuje kako zbog nas tako i zbog drugih pevača. Ja ne mogu da vodim jedanaestoro ljudi za Australiju na neviđeno, mora da se zna neki red", završava Adis Gojak.

Za kraj treba dodati i činjenicu da je tim koji radi za Zdravka Čolića do sada pokazao visoki nivo profesionalnosti, kakvu jedan takav umetnik jedino zaslužuje i da su i njima ovakvi problemi strani.

Autor: S.P.
Foto: zdravkocolic-cola.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>