Region

Svet

Sukob zbog propusta: Lukas napao Stanojevića zbog Seke Aleksić!

Promocija novog albuma Ace Lukasa protekla je naizgled savršeno, međutim, kako saznajemo, folker je bio jako ljut što nije bila prisutna i njegova koleginica Seka Aleksić, a za njen izostanak okrivio je, logično, Vladu Stanojevića, koji je kao PR "City Records"-a bio zadužen za pozivanje gostiju. Zbog toga što nije pozvao Seku, Aca se veoma naljutio na voditelja, pa su se njih dvojica posvađali.

Sukob zbog propusta: Lukas napao Stanojevića zbog Seke Aleksić!



"Nekoliko dana pre promocije, Aca je Vladi dostavio spisak zvanica, među kojima je, naravno, bila i Seka. Kada su gosti došli, pevač je primetio da među njima nije i pevačica sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, što ga je veoma iznenadilo", otkriva izvor koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je voditelju bilo veoma neprijatno kada je shvatio kakav je propust napravio:

"Kada ga je Vuksanović pitao zašto nema Seke i kada će doći, Stanojević je, zatečen, pocrveneo i zbunjeno odgovorio da je zaboravio da je pozove, na šta je pevač skočio urlajući na njega: "Kako si mogao da zaboraviš?!" Acina supruga Sonja pokušala je da ga smiri govoreći da se stvar još uvek može popraviti. Lukas je rekao Vladi da odmah pozove Aleksićevu i da joj se izvini zbog propusta u organizaciji, što je ovaj i učinio. Posle nekoliko razmenjenih SMS-ova sa Sekom, voditelj je izgladio stvar, te je mogao da odahne jer je pevačica bila sa suprugom van Beograda", zaključio je izvor, čiju su priču potvrdili i Aca i Vlada.



"Vlada je odličan momak, malo sam burnije odreagovao, ali to je samo zbog toga što je napravio grešku jer nije pozvao Seku i Veljka", rekao je folker, dok je voditelj izjavio:

"Ko radi, taj i greši! Priznao sam Lukasu da sam napravio propust, ali sam odmah reagovao i pozvao Seku kako bih izvadio stvar. Međutim, ona i Veljko bili su na putu i zbog toga su bili sprečeni da dođu kada sam kontaktirao s njima. Seka je veliki profesionalac i ubeđen sam da mi nije uzela za zlo".

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>