Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Crevca na meniju VIP kuvara, ispao Mišel Gvozdenović

Na početku 35. emisije "Prvi kuvar Srbije" žiri je nagradio Suzanu Mančić sa bedžom koji može da iskoristi kada god želi, a uz pomoć njega može preskočiti jedno kuvanje.

Prvi kuvar Srbije: Crevca na meniju VIP kuvara, ispao Mišel Gvozdenović



U večerašnjoj emisiji zadatak takmičara je da kopira jelo koje se nalazilo ispod zvona ispred žirija. Moraju da spreme crevca, a prva koja ih je pogledala je Anja Šaranović koja se gadila i rekla da ih nikada neće probati dok je Suzana Mančić bila oduševljena.

Nakon dva minuta u prodavnici takmičari su imali 45 minuta za kuvanje, međutim, po starom dobrom običaju žiri je dodao još jedno jelo takođe od crevca, ali po njihovom izboru.

Nakon isteka vremena, počev od Anje Šaranović svi su donosili svoja jela pred žiri. Konstantovano je da je malo onih koji su spremali jelo, a više onih koji su spremili čips od crevca, jer su ih dosta termički obrađivali.

Na kraju su se svi složili da je teško kopirati jelo. Žiri je odlučio da su Mišel i Marko imali najgora jela večeras.

Cakana je pohvaljena kao takmičar koji je imao najbolja jela protekle nedelje. Žiri je zanimljivim zadatkom, u kojem su Mišelu i Marku vezali oči povezom, tražili od njih da pogode koji su začin pomirisali i u tom zadatku bolje je omirisao Marko Kon tako da takmičenje ovoga petka napušta Mišel Gvozdenović.

I za kraj emisije Cakana je dobila svoju nagradu pekač za rernu i vaučere za kupovinu.


Autor: Sokol Vuk
Foto: Pink TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>