Region

Svet

Severina ostala bez glasa od tuge?

Uprkos tome što se trudi da odaje utisak rasterećene i staložene žene, Severina Vučković zapala je u ozbiljnu psihičku krizu nakon ljubavnog kraha sa Milanom Popovićem.

Severina ostala bez glasa od tuge? Album radnog naziva "Dobrodošao u klub", koji je trebalo da bude objavljen krajem septembra, još nije ugledao svetlost dana. Ostale su dve numere, koje popularna Splićanka nikako da otpeva. Pevačicinim saradnicima velike probleme stvara to što je Seve trenutno u depresiji i, čak i kad dođe u studio, nikako da pusti glas, jer joj se, kaže, steglo grlo od tuge.

"Ona je beskrajno ponosna i prkosna i ni za šta na svetu neće dozvoliti da se vidi da je ranjena i koliko joj je teško", kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Ma koliko se pretvarala da joj je svejedno, istina je da je ovo veliki udarac i životni poraz za nju, jer je, sećate se, u stotinu intervjua izjavljivala da je rođena za suprugu i majku. Podrazumeva se da na ovako izuzetno brz kraj veze sa Milanom nije pomišljala ni u najluđim snovima. Ako se uzme u obzir sve što je proživela, njeno depresivno stanje sasvim je razumljivo".Takođe, kako saznajemo, poslednjih nekoliko puta kada je dolazila u Beograd, Severina je spavala kod svoje sestre, a Njegoševu ulicu, u kojoj Milan ima kafić i penthaus, izbegavala je u širokom luku.

Podsećamo i da je Severina prilikom prvog intervjua nakon okončanja veze sa Milanom izjavila: "Svaki je rastanak težak".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>