Region

Svet

Suzana Mančić: Zorica Brunclik i ja smo prve ugradile implante u grudi

Plavokosa voditeljka otkrila je da joj je folk pevačica Zorica Brunclik savetovala da ugradi implante u grudi, te tako poboljša svoj izgled.

Suzana Mančić: Zorica Brunclik i ja smo prve ugradile implante u grudi



Naime, kao mlada devojka, Suzana Mančić je patila za velikim grudima, pa je u brushaltere ubacivala najlon čarape i ostala pomagala… Davne 1994. godine na Zorici Brunclik primetila je bujno poprsje i odmah se oduševila. Po preporuci popularne pevačice, Suzana je otišla u Minhen, gde je ugradila silikone. Tada je imala 28 godina.

"Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji, skupila sam hrabrost i ispitivala je gde je uradila zahvat, kako, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i uspela je da me ubedi da i ja posetim hirurga. Dala mi je kontakt, uputstva i već sutradan sela sam u svoj žuti "golf" i otišla na kliniku u Nemačku. Uradila sam preglede, a onda i operaciju. Zarađeni honorar dala sam za grudi. Kad su mi skinuli zavoje i kada sam videla svoje glomazne, podignute i čvrste grudi, naglas sam rekla: "Zorice, hvala ti!", rekla je Suzana Mančić.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>