Region

Svet

Nemeš i Marijana na sudu: Bivši muž traži 52.000 evra! (Foto)

Bivši učesnici rijalitija "Veliki brat" snimljeni su juče kako napuštaju zgradu suda u Šibeniku. Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević skrivali su se iza sunčanih naočara.

Nemeš i Marijana na sudu: Bivši muž traži 52.000 evra! (Foto)



Marijana je na sud došla s dečkom Nemešom, a njen bivši muž je na brodu. Ivan Čvrljak želi da joj uzme čak 52.000 evra, na šta mu je ona uzvratila tužbom.



Dokaže li se na sudu da je, kad je pobedila u "Velikom bratu", njihov brak bio gotov, Marijana Kovačević (28) zadržaće nagradu. Njen bivši suprug Ivan Čvrljak (33) želi polovinu od 104.000 evra koje je dobila nakon pobede u "Velikom bratu".

Prošle je godine obećao da će se odreći polovine nagrade ako Marijana sebi i ćerki kupi stan. Ona to nije učinila, nego je odlučila da ga tuži i traži automobil i polovinu stana u Šibeniku, gde su zajedno živeli.



"Nažalost, još nije gotovo, ali njemu taj novac ne pripada. U to vreme ja sam tri ipo meseca žiela u VB kući s drugim muškarcem, a Ivan je izjavljivao da je naša zajednica prekinuta mojim odlaskom u rijaliti", rekla je Marijana nakon suđenja.

Dodala je kako je nagradu potrošila i podelila porodici jer su joj pomogli.







Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>