Region

Svet

Uskoro počinje 32. Belgrade Fashion Week (Audio)

I ove godine u organizaciji modnog studia "Click" u Beogradu se održava Nedelja mode na kojoj će svoja dostignuća prikazati brojna afirmisana imena iz sveta mode.

Uskoro počinje 32. Belgrade Fashion Week (Audio)



32. Belgrade Fashion Week  održava se u periodu od 26. oktobra do 3. novembra 2012. godine. Tim povodom je upriličen press koktel u Roulette Baru Grand Casina.

Modni studio Click, organizator beogradske Nedelje mode ima želju da i ovoga puta prezentuje najvažnije i najtraktivnije aktere domaće modne scene od modnih kuća i brendova, samostalnih dizajnera do studenata i mladih dizajnera. Pod sloganom „Snaga kreativnosti“ na preko dvadeset modnih revija, izložbi i različitih modnih programa predstaviće se oko 70 modnih dizajnera i autora.



Poslušajte govor Nenada Radujevića, idejnog tvorca i autora projekta, koji je uopšteno govorio o samom programu ove prestižne manifestacije.





Od 1996. godine, kada je Modni studio Click pokrenuo Beogradsku Nedelju Mode po uzoru na velike modne centre razvijenih zemalja, do danas je pređen veliki put: domaći kreatori sada imaju mesto gde mogu da prikažu svoje kolekcije, mladi talenti - sigurnu šansu da naprave prvi korak u realni svet mode i da se predstave najširoj modnoj javnosti, mediji - atraktivan i zahvalan glamurozni događaj, publika - sedam dana lepote i uzbuđenja, modni poslenici - mesto susreta i saradnje... a Beograd - manifestaciju koja obogaćuje ne samo njegovu kulturnu, umetničku i turističku ponudu, nego donosi i vrlo atraktivnu, savremenu notu njegovom imidžu!

Autor: Sokol Vuk
Foto: belgradefashionweek.com, svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>