Region

Svet

Severina na naslovnoj strani magazina u svih 6 država regiona (Foto)

Prvi put nakon 20 godina, jedna ličnost će se pojaviti na naslovnim stranama istog magazina u svih šest država bivše Jugoslavije. Reč je o magazinu "Lepota i zdravlje" - i o trenutno najaktuelnijoj muzičkoj zvezdi u regionu - Severini Vučković.

Severina na naslovnoj strani magazina u svih 6 država regiona (Foto)





"Nekoliko meseci čekali smo i ugovarali ovaj važan događaj. Fotografisanje za naslovnu stranu i intervju sa Severinom! Važan - ne samo zbog toga što je Severina velika, možda najveća zvezda eks-YU prostora podjednako popularna u svim republikama, već i zato što će ona krasiti naslovne stranice magazina "Lepota i zdravlje" u celom regionu, u svih šest eks-YU država. Izračunali smo - uradili smo ovo za naših 1.192.000 čitateljki, koliki je ukupni rejting svih 6 izdanja magazina!", kaže Lidija Ćulibrk, glavna urednica srpskog izdanja.



"Uprkos problemima i kontroverzama iz Severininog privatnog života koje su upravo tih dana isplivale na svetlost dana i stranice tabloida, nas je zanimala njena karijera, planovi, iskustvo materinstva, razmišljanja o partnerstvu, male ženske beauty i fashion tajne. Ne ono što je u životu ostavila iza sebe. U saradnji sa Severininom ekipom napravili smo sjajne fotografije i blistavu naslovnicu, ćaskali s pop divom i uverili se da je uprkos svemu ženstvenija i šarmantnija nego ikada. Naše čitateljke u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori će sasvim sigurno uživati u novom broju Lepote i zdravlja".











Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>