Region

Svet

Vesna Da Vinča: Vendi, ti si komarac!

Predsednica kompanije „Miss Yu“ tužiće Vesnu Vukelić zbog optužbi da je vodila misice i manekenke Muameru el Gadafiju.

Vesna Da Vinča: Vendi, ti si komarac!



Vesna Da Vinča burno je odreagovala nakon što su je pevačica Vesna Vukelić Vendi i striper Dejan Nestorović optužili da je srpske lepotice vodila Muameru el Gadafiju u Libiju. Izrevoltirana predsednica kompanije „Miss Yu“ naglasila je da će preko advokata zatražiti pravnu zaštitu.

- Moj stav je uvek bio da za komarce treba koristiti sprej protiv komaraca i da ne treba o nebitnim ličnostima polemisati. Zato će sud biti jedino rešenje. Izgovaranje ovakvih uvreda i laži mora biti sankcionisano - rekla je Da Vinča za Kurir.

Ona planira da za svedoke pozove devojke koje su sa njom bile u Libiji kako bi potvrdile da nisu dobijale novac.

- Zatražiću podršku svedoka, kao i svih devojaka koje su sa mnom bile u Libiji i koje su učestvovale u prvoj internacionalnoj modnoj reviji u Džamahiriji, koja je emitovana u direktnom prenosu na njihovoj nacionalnoj televiziji - istakla je Vesna.

Podsetimo, Vendi i Dejan Nestorović na snimanju emisije „Luda kuća“ na Hepi TV izneli su informacije da je Gadafi izgubio rat jer je na njega palo prokletstvo naših lepotica, da je on bio široke ruke i da je zlatom i nakitom plaćao seksualne usluge.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>