Svet

Region

Nakon skoka sa ivice svemira, Feliks Baumgartner skače u brak! (Foto)

Skokom sa visine od 39.068 metara, Feliks Baumgartner ostavio je bez daha gledaoce širom planete i učinio da se zapitaju koji će biti sledeći projekat neustrašivog ekstremnog sportiste. Izgleda da se padobranac ipak izvesno vreme neće izlagati opasnosti, budući da planira da se iduće godine oženi svojom devojkom, Nikol Etl.

Nakon skoka sa ivice svemira, Feliks Baumgartner skače u brak! (Foto)



Nakon skoka sa ivice svemira, Feliks Baumgartner (43) planira da uskoči u brak. Kako prenosi "Dejli Star", ekstremni sportista će iduće godine oženiti Nikol Etl u svojoj rodnoj Austriji.



"Feliks je do ušiju zaljubljen u Nikol i želi da je odvede pred oltar. Dostigao je vrhunac u svojoj karijeri i sada planira da se posveti porodičnom životu", otkrio je prijatelj sportiste, a vest o povlačenju potvrdio je i sam Feliks.

"Povlačim se. Želim da budem pilot helikoptera, da se borim protiv požara i spašavam ljude. Bez telefonskih poziva, bez imejlova", rekao je Baumgartner, a prenosi britanski "Telegraf".



Svako ko je pratio Feliksov skok, mogao je videti da su za njega sve vreme navijale majka Ava i devojka Nikol. Atraktivna crnka od tada privlači veliku pažnju i svi žele da saznaju ko je lepotica koja je osvojila Feliksovo srce.

Nikol Etl (26) je nekadašnja Miss Donje Austrije, a vezu sa Baumgartnerom započela je 2006. godine. Takođe je bivša gimnastičarka, a sada radi kao trener u nacionalnoj asocijaciji gimnastičara Austrije.



Par planira odmor u Los Anđelesu, nakon čega će započeti pripreme za venčanje. Kako prenose strani mediji, budući mladenci će verovatno živeti u Arbonu u Švajcarskoj.



Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>