Region

Svet

Misica Nikolina Bojić nestala, teniser potvrdio da su u braku!

Nikolina Bojić i dalje je aktuelna Mis Srbije jer joj kompanija koja organizuje to takmičenje nije oduzela titulu. Kako kažu, ona se nikome ne javlja, već je angažovala advokata. U međuvremenu, potvrda da je udata za tenisera Franka Dančevića došla je direktno od njega.

Misica Nikolina Bojić nestala, teniser potvrdio da su u braku!



U razgovoru za kanadski portal Asapsports.com novinar koji je intervjuisao mladog tenisera čestitao je Dančeviću na nedavnom venčanju, a zatim ga upitao kako mu je u bračnom životu.

"Sjajno. Pitajte me za 20 godina. Da, dobro je. Zaista sam srećan, moja supruga je divna. Upoznao sam je u Srbiji i sve je super. Stvarno sam zadovoljan kako stvari funkcionišu", izjavio je Dančević.



Prema pisanju kanadskih medija, Frank Dančević i Nikolina Bojić su se upoznali pre nešto više od godinu dana u Apatinu, rodnom mestu Frankovog oca, odakle je i Nikolina. Teniser i njegova izabranica su se venčali u tajnosti bez znanja roditelja na jednoj plaži na Floridi početkom leta, a zatim su odlučili da dođu u Srbiju ne bi li lepe vesti podelili sa svojim najbližima.

Kako se dogodilo da Nikolina nastavi sa takmičenjem za izbor za mis Srbije, a zatim i pobedi i dalje ostaje misterija, budući da je ova lepotica i dalje u ilegali. U kompaniji "Miss Yu" kažu da je poslednja informacija koju su dobili od Nikoline to da je angažovala advokata koji će je od sada pa nadalje zastupati u ovom slučaju.



Nikolina je, inače, isključila svoj telefon i ugasila profil na socijalnoj mreži Fejsbuk. Ne zna se ni na kojoj lokaciji se misica trenutno nalazi, budući da više ne stanuje na adresi koju je dala kada se prijavljivala za izbor za mis. Nikolina je u prijavi navela adresu na Banovom brdu u Beogradu, da bi se u vreme održavanja finala navodno iselila. Kako je tada rekla organizatorima izbora, privremeno je odsela u hotelu da bi zatim nagovestila da će stan možda potražiti u Pančevu.

Nikolinine komšije u Apatinu nisu je viđale ni u blizini porodične kuće porodice Bojić prethodnih dana, te se igra "pronađite misicu" i dalje nastavlja. Pretpostavlja se da je Nikolina kod prijatelja u Beogradu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>