Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević: Volela bih da imam troje dece (Foto)

Mirka Vasiljević uskoro se vraća na mali ekran. Nevenčana supruga Vujadina Savića, koja sa poznatim fudbalerom i sinom Andrejem živi u Nemačkoj, trenutno je u Beogradu, gde je sledeće nedelje očekuje snimanje nove serije televizije Pink, od deset epizoda.

Mirka Vasiljević: Volela bih da imam troje dece (Foto)



Mlada glumica navela je nekoliko stvari o materinstvu, kuvanju, glumi i jednogodišnjem sinu. "Ko će da kuva i da pere, ako neću ja?! Najčešće spremam srpska jela", otkrila je.

"Nisam od onih glumaca koji su sujeverni, ali nikad ne pričam unapred o ulogama, dok ne padne prva klapa", rekla nam je Mirka Vasiljević, kojoj je ovo prvi televizijski angažman posle pauze i rođenja sina.



"Ne volim da kažem da sam dobila ulogu, jer danas veoma lako neko drugi može da se nađe na vašem mestu. Kada budem snimila prvu scenu, rado ću pričati o konkretnim stvarima, a sad mogu jedino da kažem da je planirano da snimanje traje do decembra, tako da ćemo Andrej i ja do tada biti ovde."

Lepa glumica ističe da razdvojenost od Vujadina neće uticati na njihov odnos, jer imaju poverenje jedno u drugo. Na pitanje da li se posle Francuske brzo prilagodila na život u Nemačkoj, Mirka kaže: "Moji baba i deda žive u Nemačkoj više od 40 godina, tamo sam provodila školske raspuste, tako da mi nije bilo potrebno nikakvo prilagođavanje."



Zvezda serije "Miris kiše na Balkanu" naglašava da joj kućni poslovi nisu strani i da se kao svaka supruga i majka svakodnevno bavi porodičnim obavezama.

"Ko će da kuva i da pere, ako neću ja?! Najčešće spremam srpska jela, a punjene paprike i čvarci su neizbežni u našoj kući. Kao devojka nisam previše kuvala, jer je u našem domu bilo mnogo žena. Ali, bila sam upućena u sve što se krčka, jer su baka i tetka izuzetne domaćice. Čim smo Vujadin i ja otišli u Francusku, zatim i u Nemačku, odmah sam počela sa kuvanjem, jer je suludo svakodnevno ići u restoran", ističe Mirka i dodaje da joj u Nemačkoj, osim srpske hrane, nedostaju porodica i prijatelji.

Mirka Vasiljević, koja je prošle godine postala mama, ne krije da svom sinu uskoro želi da podari brata ili sestru, a na spekulacije medija da je već u drugom stanju, Mirka kaže:

"Naš Andrej sigurno neće biti jedinac, jer su deca najlepši dar od Boga. Ne volim da pričam o privatnom životu, a kada će stići još jedna beba, pokazaće vreme. Moj brat je mlađi od mene deset godina, ali ja sigurno neću praviti toliku razliku. Iskreno, volela bih da imam troje dece."



Mirkin i Vujadinov sin Andrej krajem oktobra će navršiti godinu dana, a prvi rođendan proslaviće u Beogradu.

"Obzirom na to da Vujadin neće biti sa nama, njegov rođendan planiramo da proslavimo u krugu porodice", objašnjava mlada mama. "Krajem godine, kada Vujadin bude imao pauzu i dođe u Beograd, planiramo i da krstimo sina."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>