Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević: Volela bih da imam troje dece (Foto)

Mirka Vasiljević uskoro se vraća na mali ekran. Nevenčana supruga Vujadina Savića, koja sa poznatim fudbalerom i sinom Andrejem živi u Nemačkoj, trenutno je u Beogradu, gde je sledeće nedelje očekuje snimanje nove serije televizije Pink, od deset epizoda.

Mirka Vasiljević: Volela bih da imam troje dece (Foto)Mlada glumica navela je nekoliko stvari o materinstvu, kuvanju, glumi i jednogodišnjem sinu. "Ko će da kuva i da pere, ako neću ja?! Najčešće spremam srpska jela", otkrila je.

"Nisam od onih glumaca koji su sujeverni, ali nikad ne pričam unapred o ulogama, dok ne padne prva klapa", rekla nam je Mirka Vasiljević, kojoj je ovo prvi televizijski angažman posle pauze i rođenja sina."Ne volim da kažem da sam dobila ulogu, jer danas veoma lako neko drugi može da se nađe na vašem mestu. Kada budem snimila prvu scenu, rado ću pričati o konkretnim stvarima, a sad mogu jedino da kažem da je planirano da snimanje traje do decembra, tako da ćemo Andrej i ja do tada biti ovde."

Lepa glumica ističe da razdvojenost od Vujadina neće uticati na njihov odnos, jer imaju poverenje jedno u drugo. Na pitanje da li se posle Francuske brzo prilagodila na život u Nemačkoj, Mirka kaže: "Moji baba i deda žive u Nemačkoj više od 40 godina, tamo sam provodila školske raspuste, tako da mi nije bilo potrebno nikakvo prilagođavanje."Zvezda serije "Miris kiše na Balkanu" naglašava da joj kućni poslovi nisu strani i da se kao svaka supruga i majka svakodnevno bavi porodičnim obavezama.

"Ko će da kuva i da pere, ako neću ja?! Najčešće spremam srpska jela, a punjene paprike i čvarci su neizbežni u našoj kući. Kao devojka nisam previše kuvala, jer je u našem domu bilo mnogo žena. Ali, bila sam upućena u sve što se krčka, jer su baka i tetka izuzetne domaćice. Čim smo Vujadin i ja otišli u Francusku, zatim i u Nemačku, odmah sam počela sa kuvanjem, jer je suludo svakodnevno ići u restoran", ističe Mirka i dodaje da joj u Nemačkoj, osim srpske hrane, nedostaju porodica i prijatelji.

Mirka Vasiljević, koja je prošle godine postala mama, ne krije da svom sinu uskoro želi da podari brata ili sestru, a na spekulacije medija da je već u drugom stanju, Mirka kaže:

"Naš Andrej sigurno neće biti jedinac, jer su deca najlepši dar od Boga. Ne volim da pričam o privatnom životu, a kada će stići još jedna beba, pokazaće vreme. Moj brat je mlađi od mene deset godina, ali ja sigurno neću praviti toliku razliku. Iskreno, volela bih da imam troje dece."Mirkin i Vujadinov sin Andrej krajem oktobra će navršiti godinu dana, a prvi rođendan proslaviće u Beogradu.

"Obzirom na to da Vujadin neće biti sa nama, njegov rođendan planiramo da proslavimo u krugu porodice", objašnjava mlada mama. "Krajem godine, kada Vujadin bude imao pauzu i dođe u Beograd, planiramo i da krstimo sina."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>