Ostalo

Sme�no

Frizure koje će vašeg dragog baciti na kolena (Foto)

Bez obzira što nikada ne primećuju promenu vaše boje kose ili frizure, muškarci imaju vrlo preciznu sliku ženskih frizura koje ih ostavljaju bez daha. Pogledajte neke od primera, a zatim trk do frizerke.

Frizure koje će vašeg dragog baciti na kolena (Foto)



Bujni, ali prirodni, uvojci predstavljaju frizuru koja se većini muškaraca najviše dopada. Oni to objašnjavaju činjenicom da je kroz takvu kosu najlepše provlačiti prste. Zato ne preterujte sa upotrebom laka i drugih proizvoda za oblikovanje kose – koristite taman koliko treba da vam uvojci izgledaju prirodno i mekano.



Ravna i sjajna kosa je nepogrešiv znak ženskog zdravlja zbog čega muškarci instinktivno vole ovakvu kosu. Prilikom feniranja koristite suženi nastavak za fen – to će kosu učiniti mekšom, a feniranje će biti brže gotovo.



Neuredan izgled koji govori da ste malopre ustali iz kreveta je vrlo lako postići, a muškarci lude za njim jer vas često zamišljaju u krevetu, sa sobom. Dodajte malo pene na mokru kosu i pustite da se kosa prirodno osuši.



Klasični konjski rep je još jedna frizura kojoj muškarci ne mogu odoleti. Zašto? Kada kosu skupite na ovaj način, usmeravate pažnju na jedan od najseksipilnijih delova vašeg tela – vrat. Vi ste tu najtanji, a oni najosetljiviji i samo razmišljaju kako bi na vaš vrat spustili svoje usne.



I drage dame ostavljamo vas sada da se igrate sa svojom kosom i svojim muškarcima, a ako muškarca još uvek nema u vašem životu na vašu frizuru će se neki sigurno upecati, samo ukombinujte onu pravu.

Autor: S.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>