Region

Svet

Potukle se Maja Nikolić i Teodora Baković!

Maja Nikolić i Teodora Baković već su se potukle. Pevačice i učesnice rijalitija "Srpska posla" nasrnule su jedna na drugu u jednom restoranu u Vrnjačkoj Banji. Da nije bilo producenata emisije, ko zna da li bi sada imale kožu na licu i kosu na glavi.

Potukle se Maja Nikolić i Teodora Baković!



Te večeri ušle su u raspravu koja je pretila da preraste u krvav obračun. U jednom trenutku Maja je Teodori prosula čašu vina u lice i nazvala je pogrdnim imenom, što je mladu pevačicu razbesnelo. Vikala je da će je počupati i tada je sve počelo. Producenti su ih razdvojili, dok je Đus stajao po strani ne mešajući se.

"Ta devojka boluje od depresije i to sam joj u lice rekla. Ta bolest se leči. I sama je priznala da pati od toga. Pokušala sam da je posavetujem jer je mlada i neiskusna. Sve je počelo kad nas je na francuskom ogovarala s nekim preko telefona, a nije znala da ja dosta reči razumem. To nisam htela da joj dozvolim", kaže Maja.

Mlada pevačica koleginici nije ostala dužna.

"Ta žena je ljubomorna na mene. Ma, ljubomorna je na sve. Krivo joj je što vozim porše i što imam skupu garderobu. Posle svađe mi se ulizivala, nudila mi da mi besplatno peva prateće vokale, čak i da snimimo duet. Ma, ne pada mi na pamet. Imam savšrene vokalne sposobnosti i prateći vokali Maje Nikolić mi ne trebaju", kaže Teodora Baković.

Šteta što svađa u restoranu nije snimljena, jer Pinkovi gledaoci bi sigurno uživali da posmatraju "srpska posla" u izvedbi dve pevačice.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>