Region

Svet

Jovana Joksimović: Nismo pričali o crkvenom venčanju

Voditeljku Jovanu Joksimović već godinama gledamo u jutarnjem programu na Pinku, rame uz rame sa Srđanom Predojevićem. Kaže da se svakog jutra budi u pola šest, ali da joj rano ustajanje odavno više ne predstavlja nikakav problem.

Jovana Joksimović: Nismo pričali o crkvenom venčanju



Supruga pop zvezde Željka Joksimovića naglašava da joj ovakva televizijska forma potpuno odgovara i da nijednog trenutka nije poželela da vodi neku drugu emisiju. Dok mnogima dan počinje uz Jovanin osmeh i jutarnje vesti na "ružičastom" kanalu, popularna voditeljka nam otkriva svoje svakodnevne navike.

"Prvu jutarnju kafu uvek pijem u studiju, između sedam i pola osam",  kaže za Novosti Jovana Joksimović, uz Predojevića autor, voditelj i urednik emisije. "Nemam vremena za ispijanje kafe kod kuće, jer sam ritual ustajanja i spremanja za posao svela na svega 15-20 minuta."

A, kada u toku dana pijete kafu sa suprugom Željkom?

"Samo onim danima kada ne radim. Ne bi bilo baš normalno da ustaje kad i ja, da me isprati na posao, pa da onda nastavi da spava."

Da li ste se, posle toliko godina, zasitili Jutarnjeg programa i poželeli da radite nešto drugo?

"Ne, zato što je jutarnji program forma koja daje širinu kakvu ne dozvoljava ni jedna druga vrsta televizijske emisije. Svaki dan je potpuno drugačiji, sa različitim pričama i ljudima i jednostavno ne možete da se zasitite. Veliki je izazov da za četiri sata živog programa pronađete prave goste i teme, a da svakodnevno budete aktuelni i zanimljivi gledaocima. Zbog toga ni jednog trenutka nisam poželela da na televiziji radim nešto drugo."



Početkom godine izgovorili ste sudbonosno DA na Maldivima. Da li Željko i vi uskoro planirate i crkveno venčanje?

"Svadbi nikad dosta (smeh). Ova godina je, zaista, za mene bila lepa i posebna. Takve stvari uvek dođu same po sebi i ništa ne planiramo mnogo unapred. Kada je reč o crkvenom venčanju, još nismo pričali na tu temu. Dogodiće se, ali videćemo kada. Građansko venčanje smo obavili u najužem i najintimnijem krugu i smatram da neke lepe stvari i trenutke čovek treba da sačuva samo za sebe. Nadam se da ćemo i crkveno venčanje, kada do njega bude došlo, sačuvati za sebe."

Hoće li biti ove godine?

"Nemamo to u planu. Mislim da je najvažnije da vam svaki dan bude lep sa osobom sa kojom živite. Da li ćete reći DA u prvoj godini zajedničkog života, posle jedne decenije, kada dođe dete, u crkvi, opštini ili u stanu, je manje bitno. Najvažniji je kvalitet života koji imate sa tom osobom."

Da li je venčanje na egzotičnim Maldivima bilo ispunjenje vašeg devojačkog sna?

"Današnje moderno doba ženama donosi samostalnost i emancipaciju, pa često govore kako im uopšte nije važan taj papir. Ali, ja ne mislim tako. Od malena učite da je venčanje nešto najlepše što jednoj devojci može da se dogodi i da je kraj svake bajke sklapanje braka sa voljenom osobom. Verujem u velike ljubavi i verujem da one postoje za ceo život. Kada pronađete svoju ljubav onda priželjkujete da se venčate na nekom lepom i romantičnom mestu. Meni se desila velika ljubav i to nikad nisam krila. Mogu da kažem da sam srećna i na emotivnom i na poslovnom planu."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>