Region

Svet

Sledi Danijelu Vranić? Dunja Ilić saslušana zbog napada na lekare!

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić saslušana je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je prvog dana ove godine pijana napala medicinske tehničare Hitne pomoći koji su pružali pomoć njenoj drugarici.

Sledi Danijelu Vranić? Dunja Ilić saslušana zbog napada na lekare!



"Saslušanje je trajalo nešto duže od sata. Pevačica je došla u pratnji advokata i ispričala svoju verziju incidenta koji se dogodio u njenom stanu na Novom Beogradu 1. januara oko šest sati ujutru", kaže izvor.

Sporni događaj dogodio se kada je, posle burne novogodišnje noći, Dunjinoj drugarici pozlilo, pa je pevačica pozvala Hitnu pomoću.

"Ekipa koja je stigla nije dozvolila Dunji Ilić da prisustvuje pregledu, pa je pomenuta izgubila kontrolu. Počela je da viče, a na jednog od članova medicinske ekipe čak je i nasrnula i pocepala mu košulju. Radnik Hitne pomoći pozvao je policiju, koja je stigla u Dunjin stan. Pevačica je privedena u stanicu, gde je provela nekoliko sati, nakon čega je utvrđeno da je i sama bila pod dejstvom alkohola", kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Izvor ovog lista navodi da Dunja Ilić na jučerašnjem saslušanju nije sporila da se incident dogodio, međutim tvrdila je da nije kriva i da ju je radnik Hitne pomoći udario u glavu.

Mlada pevačica juče nije bila dostupna ni na jednom od brojeva poznatih redakciji, ali o pomenutom incidentu nedavno je govorila gostujući u jednoj TV emisiji.

"Mojoj drugarici nije bilo dobro. Zvala sam Hitnu pomoć sigurno deset puta. Kad su stigli, drugarica mi je rekla: "Molim te, nemoj da ideš", ali lekari mi nisu dozvolili da ostanem. To me je strašno iznerviralo. Opsovala sam čoveka, a on me je udario u glavu! Pozvao je i policiju i vatrogasce, kao da sam terorista", ispričala je tada Dunja.

Dunja Ilić nije prva pevačica koja je imala problem sa "uniformisanim službenicima". Nedavno je pred istim sudom i njena koleginica Danijela Vranić osuđena na šest meseci, uslovno na dve godine zatvora, zbog napada na policajce.

Dunji Ilić napad na medicinske tehničare nije jedini incident. Nedugo nakon toga na Tviteru se pohvalila da je opsovala advokata i pocepala dokumente pred sudijom za prekršaje. Osim toga, pre nešto više od mesec dana navodno je pijana bežala od policije, pa udarila u drvo.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>