Region

Svet

Nikolina Pišek priznala vezu sa bivšim Katarine Radivojević (Foto)

Atraktivna voditeljka Nikolina Pišek ne krije više da je u vezi s poznatim beogradskim biznismenom, istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem. O njihovoj ljubavi već smo pisali, a definitivna potvrda usledila je na žurci nedeljnika "Story". Nikolinu je dopratio Vidoje, a pred hotel dovezao ih je njegov vozač. Vidoje iz ličnih razloga nije hteo da prisustvuje proslavi, ali je došao ponovo kad je Nikolina krenula s fešte.

Nikolina Pišek priznala vezu sa bivšim Katarine Radivojević (Foto)



"Njih dvoje su se mnogo zavoleli. Oboje imaju ozbiljne poslovne obaveze, ali svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Obično odu na neko egzotično putovanje, daleko od svih. Sada su odlučili da više nema potrebe za skrivanjem iskrenih emocija", kaže izvor blizak ovom popularnom paru.



Njihovi prijatelji takođe navode da ni jedno, a ni drugo u prethodnih nekoliko godina nisi bili srećniji. Tvrde da Vidoju Nikolina prija mnogo više od njegove bivše devojke, glumice Katarine Radivojević, i da ih ne bi čudilo ako bi veza uskoro prerasla u brak. A Pišekova ne krije koliko je zaljubljena.

"Srećna sam u ljubavi", sa osmehom na licu kaže voditeljka.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>