Region

Svet

Vesna Da Vinča: Misica će platiti 50.000 evra ako je udata!

Organizatorka izbora za najlepšu devojku u Srbiji objasnila je da je u toku utvrđivanje istine, ali ukoliko se ispostavi da je aktuelna misica u braku, moraće da snosi finansijske i pravne posledice, što je deo ugovora koji je potpisala.

Vesna Da Vinča: Misica će platiti 50.000 evra ako je udata!



Organizatorka izbora za Mis Srbije Vesna de Vinča kazala je, povodom tvrdnji da je aktuelna misica Nikolina Bojić udata, da bi zbog toga mogla da ostane bez titule, te da je u toku utvrđivanje istine.

- Ako se utvrdi da je zvanična mis jedne države bila udata, ukoliko ima dete u braku ili vanbračno, ako se u prošlosti slikala gola ili njeno ponašnje narušava ugled titule, ukoliko da izjave koje su u suprotnosti sa državnom politikom ili izjave kojima vređa nacionalne manjine ili grupe, gubi titulu – objasnila je De Vinča.

Ona je dodala da će, ukoliko se utvrdi da je udata, Bojićeva snositi određene finansijske i pravne posledice.

- Prvenstveno, biće joj oduzeta titula, a moraće da plati i odštetu od 50.000 evra, zato što je narušila ugled kompanije i države. To je deo ugovora koji svake godine potpisujemo sa zvanično najlepšom devojkom Srbije. Taj ugovor, kao i svi ostali akti koje potpisujemo i poštujemo, proizlaze iz naših licencnih prava i obaveza prema “Miss World” i “Miss Universe” organizaciji. Istinu o ovome utvrđujemo i ne možemo do tada da prejudiciramo nikakvo rešenje niti zvaničan odgovor. Nikolina će vam se obratiti sutra – zaključuje se u saopštenju.

Inače, u intervjuu za naš portal najlepša srpkinja demantuje da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, zbog čega je mogla da izgubi krunu.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>