Region

Svet

Ceca zasenila Karleušu, Kaća i Bane blistali! (Foto)

Popularni magazin “Story” proslavio je svoj sedmi rođendan u prestižnom hotelu “Metropol Palace”, gde je priređena velika žurka u tu čast. Zabavi je prisustvovao krem ovdašnje estrade, a među glavnim zvanicama bile su i folk dive Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, koje su stigle među poslednjima.

Ceca zasenila Karleušu, Kaća i Bane blistali! (Foto)





Pevačica rodom iz Žitorađe zasenila je svoju mlađu koleginicu, privukavši više pažnje prisutnih novinarskih ekipa koje su se borile da dobiju njihovu reč. Ove dve folk zvezde bile su u neposrednoj blizini jedna drugoj.

Jelena je došla zajedno sa mamom Divnom. Ranijih godina je na žurku istim povodom dolazila helikopterom, pa autobusom gradskog prevoza, a ove večeri "najboljim prevoznim sredstvom crvenim Lubuten cipelama sa bodljama".



Moglo se primetiti da Jeleni Karleuši sinoć uopšte nije bilo prijatno što se našla na istoj proslavi sa Cecom. Popularna Karleuša tokom cele večeri je pravila grimase, koje su očigledno odražavale njenu nervozu.

Ceca je na proslavu u društvu Sretena Radovića i Maje Tomić, a u separeu su joj društvo pravili i Bane i Kaća. Folk diva iskoristila je priliku da uputi niz komplimenata ovom mladom paru, a posebno je napomenula da su joj prelepi i da su jako lep par, na šta joj je Bane odgovorio da njemu njegova Kaća jako liči na nju, odnosno Cecu.



U sredu uveče su beogradskim crvenim tepihom još prodefilovali: Niggor, Eva Ras, Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin, Bojan Perić, Radovan Vujović, Tijana Pečenčić, Iva Štrljić, Mirka Vasiljević, Jovana Balašević (sa trudničkim stomačićem), Slavica Ćukteraš, Radmila Manojlović, Marija Kilibarda, Irina Radović, Dragica Radosavljević Cakana, Snežana Babić Sneki, Biljana Cincarević, Andrej Maričić, Suzana Mančić, Biljana Ristić, Nikola Rokvić, Bojan Marović, Vlada Mandić, Ognjen Kajganić, Ivana Jordan, Leontina Vukomanović, Nikola Sarić Sajko, Zorica Brunclik i Kemiš, Dejan Petrović, Ivana Maksimović, Vlada Vukosavljević (bez Nataše Bekvalac), Vladimir Stanojević i mnogi drugi.


Autor: I.L.
Izvor: Telegraf, Puls, Mondo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>