Region

Svet

Zorica Marković zapretila: Bolje da Neda ne priča o Božen, da ja ne bih progovorila!

Iako je porodica tražila da Božen Žumbor bude sahranjena u krugu najbližih, Neda Ukraden je otišla u Hrvatsku da isprati dugogodišnju poznanicu na večni počinak, a zatim je iznela svoje ogorčenje na svoje kolege sa estrade, koje nisu prisustvovale sahrani.

Zorica Marković zapretila: Bolje da Neda ne priča o Božen, da ja ne bih progovorila!



Međutim, Zorica Marković je, revoltirana Nedinom izjavom da je Božen bila okružena hijenama, kao i da je imala lažne prijatelje, poručila koleginici da joj je bolje da ćuti.

"Zanemela sam na tu izjavu. Boli me uvo šta priča Neda Ukraden, koja diže nos već 30-40 godina. Poštujem njenu karijeru, njene godine i njen uspeh, ali joj ne treba da ovako priča, da ja ne bih rekla šta sve znam. Već sam rekla da ću Božen biti dužnik ceo svoj život. Raspitala sam se kada je sahrana i saznala sam da njena majka želi da to bude u krugu porodice. Ispoštovala sam volju te žene, jer je najteže kada roditelj sahranjuje dete", izjavila je Markovićeva kada su je novinari pozvali da prokomentariše izjavu Nede Ukraden, koja je rekla "da ne može da veruje da silne kume i kumice, voditelji, novinari, pevači, muzičari i političari, TV lica, urednici, frizeri, stilisti koje je darivala i pomogla im da se skuće nisu odvojili nekoliko sati da dođu na sahranu".

Autor: B.B.
Izvor: Alo

"Iako nismo bile previše bliske, toliko koliko sam je poznavala, bila je za mene kao cvet u polju korova, kao anđeo među hijenama, kojima je očigledno bila okružena", izjavila je Neda, a Zorica na to kaže: "Znam svrhu Nedinog druženja sa Božen, tako da joj je bolje da ćuti. Četiri puta sam nastupala na proslavama koje je Božen organizovala. Otišla sam tamo, otpevala, popila piće i otišla. Nikada nisam htela "ič" da uzmem i bila sam počastvovana što sam tamo. Božen nije zaslužila da se priča u takvom kontekstu nakon njene smrti. Nego, ako ti je zaista značila, ćutiš i u tišini poštuješ, kao što svi mi radimo. Ne mora Neda da ulazi u tuđe tuge i tako komentariše. Ne treba joj to", zaključuje Zorica Marković.

Kada smo poznatu voditeljku Draganu Katić upitali zašto nije otišla na sahranu bliske prijateljice Božen Žumbor, uputila nas je na zvanično obaveštenje koje stoji na sajtu poznate kozmetičke kuće, a u kojem piše da je vlasnica želela da bude sahranjena u krugu porodice. A na tvrdnju Nede Ukraden da je Žumborova bila okružena lažnim prijateljima, voditeljka kaže: "Nemam komentar. Ne želim da se upuštam u takve priče".

Voditeljka Lea Kiš, koja je mnogo puta ugostila Božen Žumbor u svojoj emisiji, nije želela da komentariše navode Nede Ukraden, a za pokojnicu ima samo reči hvale.
"Ona je bila divna žena i nije zaslužila da se tako govori u medijima nakon njene smrti. Ostaće zauvek u mom srcu kao osoba koju sam mnogo cenila. Ja sam, kao i mnogi, ispoštovala njenu poslednju volju, a to je da ode u miru i u krugu porodice, i verujem da je tako. Otišao je jedan predivan čovek i iz tog razloga ne želim ništa da komentarišem", izjavila je Lea Kiš.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>