Region

Svet

Isidora Bjelica postala ljubavna doktorka! (Foto)

Književnica Isidora Bjelica za sebe kaže da je - hepi u životu! Pa, veruje da je zbog toga što sreća privlači sreću i prirodno da je došlo do saradnje sa Hepi televizijom, na kojoj će se pojaviti u zabavno-obrazovnoj, prvoj ovakve vrste na našim prostorima, emisiji "Ljubavna doktorka".

Isidora Bjelica postala ljubavna doktorka! (Foto)



O tome ko će se sve naći u emisiji Isidore Bjelice, uspešna književnica je rekla: "Kao što u svoju kuću volim da pozivam različite, a zanimljive ljude, tako je slučaj i u emisiji. Biće tu intelektualaca, zvezda, lekara, estradnih ličnosti, svih onih koji su zanimljivi i koji znaju odgovore na teška pitanja".

Isidora je takođe priznala da i u privatnom životu ume da podeli neki ljubavni savet, najčešće je to putem popularnih socijalnih mreža: "Dnevno preko Fejsa i Tvitera dobijem više od pedeset pitanja, tako sam i došla na ovu ideju za emisiju".



Dr Bjelica emisiju vodi u lekarskom mantilu sa stetoskopom oko vrata i nezibežnim šeširom. Svakoga dana se bavi drugačijim ljubavnim fenomenima, o kojima razgovara sa po dva gosta iz javnog života. Kroz četiri segmenta emisije oni diskusijom pokušavaju da reše zadati problem. I gledaoci dobijaju odgovore na pitanja koja postavljaju, a na kraju dr Bjelica predstavlja zaključak, daje dijagnozu i recept.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>