Region

Svet

Beogradski mališani zadivili Diznijeve klizače (Foto)

Mališani iz beogradskih škola klizanja Palilula, Olimpik i K07 bili su danas na specijalnom času klizanja u Kombank Areni. Profesionalni klizači čuvene svetske trupe "Dizni na ledu" dali su osnovne lekcije malim klizačima i pokazali im koreografije koje su sastavni deo svake Dizni predstave na ledu.

Beogradski mališani zadivili Diznijeve klizače (Foto)



Zmiju, dvostruki salto i razne piruete demonstrirali su Diznijevci, ali isto tako i bili oduševljeni veštinama koje su pokazali beogradski mališani. Druženje je završeno specijalnim iznenađenjem za sve. Miki, Mini, Šilja i Paja nisu izdržali iza scene, već su morali da dođu do leda i lično odaju priznanje malim klizačima.



Ovo je prvi put da jedna od najvećih svetskih trupa iz industrije zabave, izabere našu zemlju i Beograd za svoje dvonedeljne pripreme. Prošla nedelja protekla je u okupljanju klizača koji dolaze sa svih krajeva sveta, kao i grupne sastanke na kojim su se predstavljale nove koreografije dok su tehničari radili na postavci leda u Kombank Areni. Ove nedelje su namenjene treninzima na ledu uz kompletnu scenografiju. Prepodnevni treninzi se odvijaju bez kostima, dok se popodne uvežbavaju delovi predstave sa kostimima i muzikom. Iz Kombank Arene kreću uvežbani na evropsku turneju prvo put Atine da bi se od 15. do 18. novembra vratili u Beograd i pokazali nam i svoju novu predstavu.



Podsećamo vas da će se najnovija predstava na ledu "Disney on Ice: ZABAVA POČINJE" održati u Kombank Areni od 15. do 18. novembra. “Disney on Ice: Zabava počinje" je predstava kreirana čarobnom kombinacijom praznika i zabava i sa više od 50 Diznijevih likova. Predstava će biti sinhronizovana na srpski.

Zbog dugogodišnje, uspešne saradnje, kompanija "Feld Entertainment" je omogućila prodaju ulaznica za premijernu predstavu, 15. novembra, po jedinstvenoj ceni od 1500 dinara za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru najbliža ledu. Za ostale predstave (od 16. do 18. 11.) u prodaji će biti ulaznice po cenovnim kategorijama od 1250, 1750, 2000, 2500, 3000 i 3900 dinara. 

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>