Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Tri jela za 45 minuta, još jedna pobeda Bojane Stojković

U večerašnjoj emisiji takmičari su imali veoma težak zadatak da u 45 minuta, koliko su dobili vremena od žirija, naprave tri jela, lososa sa sosom od limuna, pastu sa sosom od paradajza i palačinku.

Prvi kuvar Srbije: Tri jela za 45 minuta, još jedna pobeda Bojane Stojković



Nakon isteka vremena žiri je konstatovao da niko od takmičara nije uspeo da završi zadatak do kraja. Prema rečima Petra Gajića svi su spremili jela, ali im je falilo još par minuta kako bi uspeli da serviraju.

Neki takmičari su i nakon isteka vremena, pre nego što su doneli tanjire pred žiri, doterivali svoja jela, ali niko nije reagovao, mada bi to prema pravilima značilo diskvalifikaciju.

Na kraju je žiri odlučio da su najbolja jela imale Cakana, Bojana i Anja, ali samo jedno može biti najbolje. Za Šaranovićku je žiri imao reči hvale i pohvalili su njeno angažovanje. Cakani su svi članovi žirija čestitali jer je fantastično spremila jelo, ali Bojana Stojković je ipak pobednica večeri, njeno jelo je bilo najbolje i dobro je iskoristila svojih dodatnih deset minuta, koliko je imala kao nagradu jer je i juče pobedila.

Čini se da je Bojana dobra kuvarica jer u ovom takmičenju niže pobede jednu za drugom. Takmičarima, a i gledaocima će biti teško ukoliko bude rešila da ipak napusti "Prvi kuvar Srbije".

Autor: S.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>