Region

Svet

MVP jure MTV nagradu! Proglašenje pobednika 14. oktobra

Ko će ove godine osvojiti MTV nagradu "Best Adria Act" za najboljeg izvođača u našem regionu biće poznato u nedelju, 14. oktobra, kada se završava glasanje za ovo prestižno priznanje.

MVP jure MTV nagradu! Proglašenje pobednika 14. oktobra



Branislav Bane Lalić, frontmen beogradske grupe MVP, koja je jedna od pet nominovanih izvođača (uz grupe Elemental, T.B.F., Trash Candy i Who See), ističe da je izuzetno ponosan što se našao u trci za nagradu kao predstavnik Srbije. Glasanje je počelo 17. septembra (www.mtvema.com), a dodela evropskih MTV nagrada biće održana 11. novembra u Frankfurtu.

"Nisam uopšte razmišljao o nominaciji, ali mi je bilo izuzetno drago kada sam čuo da smo se našli u trci za ovu prestižnu nagradu", priča Bane Lalić, koji će veče pre proglašenja pobednika sa bendom nastupiti u beogradskom klubu "Koketa".



"Publika će dati konačan sud, ali bi, u svakom slučaju, ova nagrada bila potvrda našeg rada. Mislim da smo ozbiljan bend koji muzikom šalje lepu poruku, ne samo ljudima na ovim prostorima, već i šire. Nadam se da imamo realne šanse da pobedimo, ali smatram da i ostali nominovani bendovi nose posebnu energiju i da su veoma uspešni u tome što rade", bio je skroman Bane.

Koja je vaša poruka evropskoj publici?

"Naša poruka je univerzalna i namenjena je svim ljudima na planeti, a to je da svi treba da se vole, da budu dobronamerni i da na život gledaju pozitivno. Želimo da iz Srbije pošaljemo poruku mira i ljubavi. Bez obzira na ovu nominaciju, namera nam je da kroz pesme prenesemo našu ličnu filozofiju i publici približimo naša razmišljanja."

Uveliko radite na novom albumu, kada se očekuje njegov izlazak?

"Uradili smo polovinu pesama za album i mislim da će publika grupe MVP biti iznenađena onim što pripremamo. U međuvremenu smo postali zreliji, pa će i muzika i poruke pesama biti ozbiljnije. Autori svih numera smo Nemanja Filipović i ja. Spojili smo naše jake energije i to je samo po sebi drugačije i lepo. Predstoji nam još mnogo rada na albumu, a izlazak se očekuje posle Nove godine."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>