Region

Svet

Sloba Vasić doživljava neprijatnosti zbog Fejsbuka!

Mladom "Grandovom" pevaču u poslednje se vreme dešavaju neprijatne situacije na najpopularnijoj društvenoj mreži Fejsbuk. Naime, anonimne osobe mu prave probleme.

Sloba Vasić doživljava neprijatnosti zbog Fejsbuka!



"Ljudi, imam jednu molbu za sve! Pošto ne mogu da pohvatam kad ko otvara profile na moje ime i koliko ih ima, zamolio bih sve da ignorišete ili još bolje prijavite ukoliko dobijete poziv za prijateljstvo ili poruku uvredljivog sadržaja. Stvarno mi je neprijatno dok nekome ne objasnim da nemam ni jedan drugi profil! U prethodnih deset dana, dobio sam desetinu poruka, gde mi devojke kažu da ih neko vređa sa nekog mog profila. Ja stvarno nemam drugi profil i ne mogu da verujem kakvih maloumnika ima! Ovo je moj jedini profil", napisao je mladi pevač Slobodan Vasić preko svog jedinog profila na društenoj mreži Fejsbuk.

Ovo je samo jedan od primera zloupotrebljavanja imena javnih ličnosti na društvenim mrežama. Sličan primer je skoro imala i pevačica Marina Tadić, pod čijim imenom je neko napravio profil na Tviteru, koji je ona kasnije demantovala i izjavila da uopšte nema svoj profil na ovoj socijalnoj mreži.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>