Region

Svet

Nina Badrić: Majčinstvo bi me usrećilo (Foto)

Nina Badrić spremno dočekuje 26. oktobar, kada će održati koncert u "Kombank Areni" u Beogradu, čiji je jedan od medijskih pokrovitelja i naš portal svetplus.com, kao i radio Svet Plus.

Nina Badrić: Majčinstvo bi me usrećilo (Foto)



Nastupu se raduje, a, kako kaže, krenula je hrabro u veliki poduhvat i jedva čeka da emocije podeli sa beogradskom publikom.

"Ovaj koncert je ostvarenje velikog sna. Arena je prostor koji je svakom muzičaru izazov. Htela sam da pevam u manjem prostoru, ali onda sam sebi rekla "idemo, možeš ti to". Tek kada sam videla plakate, shvatila sam da se moj san ostvario", kaže Nina.



Koji je najveći kompliment koji si dobila?

"Osim da sam lepa, da sam normalna za osobu koja se bavi javnim poslom. Uvek mi se sviđalo kako se ponašaju Oliver Dragojević i Zdravko Čolić. Sve je stvar pristojnosti i kućnog vaspitanja. Kad se izboriš za svoje mesto, onda naučiš da ceniš sve oko sebe i ništa te ne menja, pa ni slava."

Šta su ti donele četrdesete?

"Dvadesete su mi bile potpuno turbulentne. Nigde si, želiš nešto, sanjaš nešto, ne znaš na koga da se osloniš. Dosta grešiš. U tridesetim imaš veću odgovornost, hoćeš sve. A u četrdesetim se osećam kao da imam 12 godina. Osećam iznutra takav spokoj, tek sada mislim da je ovo početak najlepšeg perioda mog života. Ne trčim više za novcem i za slavom."

Reklo bi se da si romantična?

"Verujem u ljubav. Ne znam šta će se dogoditi, to niko ne zna. Nikad ne reci nikad. Samo u ljubav verujem i to do kraja života. Ako to nemam u životu, radije bih bila sama."



Planiraš li sa mužem da usvojiš dete?

"Ako ne bih mogla da imam dete, usvojila bih ga. Za dete treba mnogo odricanja, odgovornosti... Htela bih u svakom trenutku da uživam u majčinstvu. Maštala sam da budem mama još sa 20 godina. Život je nešto drugo... Ako bi mi se sada dogodilo majčinstvo, ne bi bilo srećnije žene od mene. Bavim se takvim poslom da bih mogla stalno da budem uz svoje dete. Ostvarena sam."

Da li možete da kažete za sebe da ste srećna žena?

"Život je nepredvidiv. Živim dan za danom. Ništa mi ne fali da budem srećna. Trudim se da uživam u ovom što imam."

Šta slušaš kada si neraspoložena?

"Izbegavam da slušam svoje pesme kad sam tužna. Obično su to Georgiev, Joksimović. Jedno vreme sam stalno slušala Željkovu pesmu "Ljubavi". Znala sam da ga pozovem i kažem "kakva ti je ovo pesma"...".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>