Region

Svet

Region

Veličanstvene želje naših zvezda

Očigledno je da poznate ličnosti polako gube osećaj za realnu i imaginarnu sliku o sebi. Dokaz za to su svakodnevni medijski napisi da im se nude raznorazna slikanja i snimanja za svetske magazine, kao i reklamne kampanje za poznate brendove, koje sami plasiraju javnosti.

Veličanstvene želje naših zvezda



Poslednja u nizu informacija vezana je za snimanje nastavka popularne turske serije "Sulejman Veličanstveni".

Prvo smo mogli da pročitamo kako su producenati najgledanije serije, primetili našu pop pevačicu Jelenu Karleušu na stadionu u Ankari, gde je gledala supruga na jednoj od utakmica. Raspitali su se i čuli su za njenu popularnost u Srbiji, pa su odmah došli na ideju da joj ponude jednu od uloga u njihovoj seriji. Navodno su pozvali popularnu blondinu, i izneli joj njihove utiske, međutim ona im se zahvalila i rekla da će razmisliti o svemu, jer je preokupirana poslovnim obavezama i porodicom.



S obzirom na to da ih je diva odbila, producenti su odlučili da potraže njenu zamenu. Ni manje, ni više nego još jednu pevačicu, Marinu Tadić. Da li zbog nedostatka glumaca u Turskoj ili želje da promovišu zemlju koju su držali pod okupacijom 500 godina, ekipa "Sulejmana Veličanstvenog" ponudila je pevačici da zablista u punom sjaju. Pored glume, ona će otpevati jednu svoju pesmu u palati najpopularnijeg sultana. Serdar Basbug, glavni kostimograf serije, navodno je video je Marinin spot za pesmu "Bol za bol" dok je boravio kod prijatelja u Beogradu i predložio producentu serije da pozovu Marinu.



Marina se još uvek nije oglasila, tako da ne znamo da li će prihvatiti ili odbiti ovu ulogu i tako ostaviti turske producente na cedilu. U slučaju da se to desi, Gogi Sekulić, inače poznatoj široj javnosti po izletima u glumačke vode, ne gine novo glumačko ostvarenje. Poziv iz Turske stiže pravo na Dorćol.

Šalu na stranu. Najizvesnije je da će jedina, svetski poznata osoba u ovoj seriji biti holivudski glumac Bred Pit, što je i potvrdio producent "Sujelmana Veličanstvenog" Timur Savči.



Turski mediji pišu da Pit nije tražio veliku sumu za njegovo učešće u seriji, već simboličnu. Spekuliše se da se radi o svoti od 2 miliona dolara.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>