Region

Svet

Sanja Marinković otkriva: Nadam se novoj bebi

Voditeljka Sanja Marinković Uhrin (37) se nakon letnje pauze, tokom koje je sa suprugom Aleksandrom Uhrinom (38) i sinom Strahinjom (4) uživala na krstarenju, vratila na male ekrane. Upravo na odmoru prikupljala je materijal i inspiraciju za svoju prvu knjigu Moja tajna. Nova sezona njenih emisija "Magazin In" i "Bračni sudija" već je pobrala simpatije gledalaca, naročito nakon izjave pevačice Lepe Lukić da se Sanja jedva jednom udala.

Sanja Marinković otkriva: Nadam se novoj bebi



"Meni je veoma simpatična ta izjava, iako je mediji nisu preneli u celini. Lepa mi je rekla: "Jedva si se jednom udala, ali pošto si lepa, možeš još 100 puta". Ipak, svi znaju da sam sa svojim suprugom u vezi bila dugo pre nego što sam se odlučila na brak. Smatram da smisao života jedne žene nije u udaji. Igrom slučaja, moja emisija bavi se bračnim problemima i odnosima u braku, a jedna od tema bila je i to da li je neophodno organizovati skupe svadbe. Lično mislim da nije, pa sam se zbog toga venčala samo u prisustvu kumova", kaže Sanja koja je svojim najbližim prijateljima i rodbini ipak obećala veliko svadbeno veselje.

"Venčali smo se 11.11. 2011. godine, a tim povodom istog datuma ove godine napravićemo veliku žurku. Do sada smo organizovali samo odmore, koji su nam bili prioritet, ali konačno je došao red da za porodicu i prijatelje priredimo svadbeno veselje", otkriva Sanja. "Prvo ćemo proslaviti Uhrinov rođendan 17. oktobra, najverovatnije u kuglani, a potom organizovati svadbu, malo drugačiju i po našem ukusu", opisuje voditeljka, presrećna i zato što je njen sin Strahinja nakon godinu i po dana ponovo krenuo u vrtić. "Oduševljen je novim drugarima i iskreno uživa u svakodnevnim igrama sa njima." Želja za druženjem navela ga je da roditeljima postavi pitanje kada će dobiti brata ili sestru.

"Pričali smo o proširenju porodice, a naročito zbog toga što Strahinja sve češće postavlja pitanja na tu temu. Stalno nam govori da je već isplanirao kako će se igrati sa bratom ili sestrom. Nadam se da ćemo mu naredne godine ispuniti tu želju", kaže Sanja.



Voditeljka se inače često susreće sa pitanjima kako uspeva da ostane mršava, šta jede, kako vežba... To je i bio razlog zbog kojeg je odlučila da napiše knjigu.

"Knjiga je vodič za pravilnu ishranu ili uputstvo kako da se zaljubite u sebe. Tu navodim na koji način ćete se pravilno hraniti i otkrivam sve svoje tajne u poslednjih petnaest godina. Zabeležila sam i svoje recepte. Tajna moje sreće i dobre energije leži u osmehu, ali i u vežbanju i kuvanju. Zbog toga zračim... Zastupam stav kako žene ne treba da se opterećuju time imaju li boru ili kilogram više, već da svoj život organizuju tako da bude što lepši i bolji. Dovoljno je dvadeset minuta dnevno da se žena zaljubi u sebe, uz ideju da joj se kuvanje pretvoriti u vid zabave. Već petnaest godina pripremam hranu za sebe, a sada ću sa svojim čitaocima podeliti recepte za sve obroke. Vodila sam računa da sve što sam preporučila može da se uklopi u kućni budžet prosečnog Srbina i volela bih da knjiga postane biblija za savremenu ženu", zaključuje Sanja.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>