Region

Svet

Novak Đoković oduševio Kineze! Zaigrao uz hit Gangnam Style (Video)

Novak Đoković još je jednom dokazao da je i igrač i šoumen prve klase! U više navrata je oduševljavao publiku svojom sposobnošću imitacije, a posle "akcije" iz Pekinga verovatno je pridobio još nekoliko stotina fanova.

Novak Đoković oduševio Kineze! Zaigrao uz hit Gangnam Style (Video)Radi se o tome da je Novak molbu voditeljke ceremonije zatvaranja turnira, da zaigra po taktovima planetarnog hita, u prvi mah odbio. Međutim kada je sa tribina krenula salva uzdaha i povici da udovolji njihovoj želji, srpski teniser je rešio da obraduje gledaoce finalnog meča Kina Opena.Pozvao je na teren sve skupljače loptica pa stojeći među njima zatražio da zauzmu karakterističan stav za koreografiju koja prati ovu pesmu. Prekrstio je ruke, stao u raskorak i kada je muzika puštena sa zvučnika "ludilo" je moglo da počne. Đuskao je Novak, đuskali su skupljači loptica, a tek publika na tribinama!

Iako je izgubio meč i nije imao puno razloga za smeh, ravnodušan na novu Novakovu majstoriju nije ostao ni Žo Vilfred Conga.Autor: B.B.
Izvor/Foto: Mondo
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>