Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić preživljava pravu dramu: Teško sam povredila vrat!

Voditeljka i autorka emisije TV Pink „Dobro veče, Srbijo” Jelena Bačić Alimpić teško je povredila vratni deo kičme, nakon čega joj je iskočio diskus. Novosađanka inače boluje od osteoporoze i trenutno je podvrgnuta teškim terapijama, lečenju i vežbama.

Jelena Bačić Alimpić preživljava pravu dramu: Teško sam povredila vrat!



Ipak, ne odustaje od vođenja emisije, pred koju skine medicinsku kragnu, kojom joj je fiksiran vrat. Kako saznajemo, Jelena je sedam dana trpela nesnosne bolove jer je verovala da je u pitanju posledica promaje, nakon čega je otišla u bolnicu gde je konstatovano iskakanje vratnog diskusa.

“Problem je što ja i inače imam degenerativne promene na kičmi pa lečenje može biti otežano. Trenutno nosim kragnu, primam konjske injekcije, što strašno boli, pijem lekove, idem na vežbe i terapiju strujom pa se nadam da će biti bolje. Preživela sam i gore stvari, pa ću i ovo prebroditi. Čekam snimak magnetne rezonance pa da vidimo koliko je loše stanje. Bila sam juče kod svog doktora Nikole da mi ručno namesti diskus i bilo je strašno. Sreća da se poznajemo pa mi nije zamerio što sam ga sve vreme šutirala nogom jer sam osećala neverovatan bol, mada je to još akutna faza pa i ne sme mnogo da me dira”, priča za Press Jelena.

Bez obzira na ozbiljnost situacije, voditeljka se ne smiruje već uredno snima emisiju i vozi od Novog Sada do studija u Beogradu.

“U sredu sam jedva dovezla auto iz Beograda do Novog Sada i muž mi je zapretio da će me vezati kako ne bih mrdala iz kuće. Pred emisiju skinem kragnu, pa je vratim kada se ugase kamere. Ja sam i pre tri godine imala sličan problem, kada mi je iskočio diskus ali u lumbalnom delu kičme, nakon čega sam još neoporavljena otišla na skijanje. Doktor mi je tada rekao da veću budalu nije video u životu. Na sve to ja sam na stazi pala i diskus se vratio sam. Šta ću kada i sa 44 godine živim nemirno”, kroz smeh priča Jelena, ne shvatajući ozbiljnost situacije.

Alimpićeva kaže da njoj ni psihijatar ne bi mogao da pomogne, jer ne može da podnese da miruje i ništa ne radi.

“Nisam mala i shvatam koliko je situacija ozbiljna i da je moj vratni deo jako loš, ali neću da padam u depresiju. Radiću sve što mi doktori kažu, čak ću pokušati da se pridržavam i tih medicinskih vežbi svako jutro po 15 minuta, ma koliko me bolelo, ali skijanje ni ove godine neću da otkažem”, ne odustaje voditeljka.

Autor: S.P.
Izvor i foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>